Get the look – Margot Robbie

15.1.2017

Je úspěšná, sexy, sympatická a má skvělý styl. O koho jde? Přece o oblíbenou australskou herečku Margot Robbie, která si získává stále víc obdivovatelů. A není se čemu divit, její vystupování i vzhled působí nenuceně a vyladěně zároveň. Jak její styl napodobit a chytit tak šmrnc australských vln?

DIVOKÝ LEOPARD

Zvířecí potisky jsou stále v kurzu a Margot to moc dobře ví! Nebála se proto obléct výrazný leopardí kožíšek, který vás v zimních mrazech skvěle zahřeje. Navíc si vydařeně vyhrála s kombinováním. Divoký potisk kabátu vytvořil spolu s proužkovaným topem nevšední trendy celek. Zbytek outfitu volte střídmý – kotníkové kozačky na podpatku a černé skinny džíny jsou jasnou volbou.

1

Tričko, Promod (patro 0). Kalhoty, F&F (patro +1). Kabát, MANGO (patro +1). Sluneční brýle, Ray-Ban, Eiffel optic (patro 0). Boty a šátek, H&M (patro -1, 0).

PÁNSKÝ LOOK

I outfit v pánském stylu umí být zatraceně sexy. Aby nebyl výsledek usedlý, doplnila herečka volné kalhoty a dlouhý camel kabát úzkým topem a lesklými polobotkami. Pokud to počasí nedovolí, polobotky nahraďte kotníčkovými kozačkami nebo takzvanými Chelsea botami (perka). Co se barev týče, působí právě kombinace tmavě modré a béžové harmonicky a stylově.

2

Kalhoty, MANGO (patro +1). Polobotky, Deichmann (patro -2). Kabát, TOPSHOP (patro +1). Kabelka, Lindex (patro 0). Tričko s dlouhým rukávem, Orsay (patro 0).

NĚŽNÁ KLASIKA

Kožíšky, jemné tóny a kvalitní kožené kozačky k zimě prostě neodmyslitelně patří. V podobné kombinaci vám bude nejen příjemně teplo, ale zároveň vyniknete skvělým stylem, který zdaleka nepřipomíná zavalitého sněhuláka. Pokud si navíc pořídíte stejně jako Margot ležérní biker bundu a rolák, budete letošní zimu za módní hvězdu.

vdsfsd

Biker bunda, H&M (patro -1, 0). Kozačky, Baťa (patro -1). Sluneční brýle, TOPSHOP (patro +1). Kabelka,  Lindex (patro 0). Rolák, MANGO (patro +1). Kalhoty, TOPSHOP (patro +1).

 

Foto: archivy firem, Pinterest.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
28.8.2014
Od Petera