Nové kabelky tohoto jara, které stojí za pozornost!

10.4.2017

Jakou kabelku si letos pořídit? Nosí se barevné, vyšívané i extravagantní. Dejte sbohem nudné šedi a oživte svůj outfit novou kráskou! Výrazný doplněk dodá každému modelu extra šmrnc a rozzáří i jednoduché kousky. Tohle jaro se v davu neztratíte!

# ŽLUŤÁSEK

Žlutá evokuje energii, svěžest a dobrou náladu. Možná právě proto se letošní jaro objevila snad na každém módním kousku. Pokud žlutou kabelkou doplníte třeba obyčejné tričko, džíny a bílé tenisky, vznikne božský outfit plný slunce.

Větší kabelka, H&M (patro -1 a 0), Vzorované psaníčko s texturou, MANGO (patro +1). Malá kabelka s přezkou, Orsay (patro 0). Žlutý vak, RESERVED (patro 0).

# V BARVÁCH PASTELEK

Pastelové tóny k jaru neodmyslitelně patří. Pudrové, šedé a pastelové odstíny se hodí téměř ke všemu a každý outfit se díky nim příjemně zjemní a projarní. K bílým džínům nebo dívčím šatům bude pastelová kabelka přímo k nakousnutí!

Pudrová kabelka Michael Kors, FADE (patro +1). Modrá kabelka, TOPSHOP (patro +1). Růžové crossbody, H&M (patro -1 a 0). Růžovo-bílá kabelka, Deichmann (patro -2). Šedá kabelka, CCC  (patro -2). 

# TRENDY DIVOČINA

Chcete být vidět a jste pro každý módní výstřelek? Pak si zamilujete potištěné, vyšívané nebo jinak originální kabelky. Takový pestrý kousek v podstatě vytvoří celý outfit, a tak by měl být zbytek modelu jednodušší. Nosí se výrazné květy, barevné bloky, ale i nakreslená zvířata nebo ovoce.

Psaníčko pevné, MANGO (patro +1). Kabelka s květy a fialové psaníčko, H&M (patro -1 a 0). Modrá kabelka s květy Michael Kors, FADE (patro +1). Kabelka s hadem, TOPSHOP (patro +1).

# POHODLNÝ BATOH

Trendy batůžky jsou stále v kurzu! Což je skvělá zpráva, protože jsou nejen šmrncovní a cool, ale i super pohodlné. Nosí se jednoduché nebo metalické modely, ale i sportovnější kousky, které můžete nosit i k běžnému městskému stylu.

Stříbrný a růžový batoh, H&M (patro -1 a 0). Fialový batoh, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Modrý batoh, TOPSHOP (patro +1). Hnědý batoh, MANGO (patro +1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat