Pojďte si zacvičit…třeba ven!

21.7.2016

V teplých měsících je skoro hřích zavírat se do klimatizovaných posiloven. Proto neváhejte a vyrazte trénovat do přírody. Cvičení na zahradě, v parku, v lese nebo u vody vás nabudí a nabije nevídanou dávkou energie. A jaké máte možnosti a co vás zaručeně motivuje? To vše se dnes dozvíte. Tři – dva – jedna… START!

1. Jóga pro klid duše

Uvolněte se a načerpejte energii na józe při východu slunce. V Praze se dokonce pořádají volně přístupné lekce jógy zadarmo, kde vás nejrůznějšími pozici provede zkušený instruktor. Na takové pozdravu slunce ale není nic těžkého a vy ho proto zvládnete i sami doma – ať už v bytě, na terase či zahradě. Stačí vám karimatka a pohodlný outfit a můžete směle začít. A proto náádech a výýdech… A pokud s jógou teprve začínáte, doporučujeme si zajít na lekci power jógy do JATOMI FITNESS (patro +2).

Pozdrav slunci

podzravv

CO NA SEBE?

joga 1

 

Podprsenka, PUMA (patro 0). Podprsenka, adidas Concept Store (patro 0). Legíny, F&F ( patro +1). Tílko, H&M (patro -1, 0).

2. Crossfit pro pevné svaly

Nepotřebujete posilovnu, vystačíte si klidně s městským parkem. Dětské hřiště se s trochou fantazie snadno promění k super místu na tréninky a vybíhání schodů zase skvěle posílí hýždě. Zapojte do originálního tréninku venku i kámošku a kromě zlepšování formy si užijete i spousty zábavy. Pokud máte přece jen slabou vůli zajděte si raději na skupinové lekce. Cross training v JATOMI FITNESS (patro +2) vám dá pořádně do těla!

cross

Tílko, MANGO (patro 1). Kšiltovka, H&M (patro -1, 0). Boty a šortky NIKE, SPORTISIMO (patro -2). Růžové tenisky Adidas, SPORTISIMO (patro -2). Podrpsenka, F&F ( patro +1). 

3. Běh na fyzičku

Běh je přirozený, osvěžující. A abyste se mu mohli naplno věnovat, postačí vám především kvalitní boty. Pokud jste začátečník, prokládejte nejprve běh s rychlou chůzí, není vhodné „napálit“ trénink hned na začátku. Jedině pozvolných zvyšováním intenzity dosáhnete maximálního výsledku. V létě hlavně nezapomeňte doplňovat tekutiny a vyhýbat se největším vedrům. Takový běh v letní podvečer je tou ideální volbou na formování siluety a uvolnění nervů. Pokud je vám běhá lépe ve skupině, doporučujeme například Nike running skupiny. Ostatní běžci vás motivují a vybičují k ještě lepším výkonům!

běh

Legíny, MANGO (patro 1). Láhev na vodu, H&M (patro -1, 0). Boty, obal na mobil a čelenka, SPORTISIMO (patro -2). Tílko, MANGO (patro 1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat