Nejmódnější boty letošního podzimu. V těchto vedle nešlápnete!

13.11.2018

Podzim je jednoduše módním rájem. Nejen, že je to ten pravý čas na nákup stylových kotníkových i vysokých kozaček, ale zároveň se ještě nemusíte vzdávat pohodlných tenisek, které vypadají skvěle s velkými kabáty. Co ale vyzdvihne každý model, jsou rozhodně stylové kotníkové kozačky! Tak v jakých vyšlápnete vstříc podzimu vy?


# Be bold

Výrazné boty rozzáří i jednoduchý outfit a v mžiku mu dodají šmrnc. Letos se nosí snad veškeré materiály, potisky i barvy. Za největší hvězdu budete v kozačkách hadího nebo leopardího vzoru, které jsou teď obzvlášť IN. Nosí se ale i syté barvy, kostka nebo metalické odlesky, které budou třeba s černým outfitem parádní na večerní party.

 

Hadí a světlejší modré, MANGO (patro +1). Kárované, Baťa (patro –1). Stříbrné a výrazně modré, RESERVED (patro 0).

# Bílá jako sníh

Zatímco dřív byly bílé kozačky považovány za symbol nevkusu, dnes už je všechno jinak. Právě bílé boty dokazují, že v módě není nic tabu. Zkuste je třeba s romantickými maxi šaty nebo s džíny a barevným sáčkem. Outfit naladí do retro stylu a všem módním znalcům dáte jasně najevo, že víte, co ve světe blogerek a celebrit letí.

 

 

Krémové, RESERVED (patro 0). Se sponou a s výraznými tkaničkami, Baťa (patro –1). S podrážkou, RESERVED (patro 0). Jednoduché, MANGO (patro +1).

# Kouzlo detailu

Pořiďte si boty, které jsou samy o sobě šperkem. Originální podpatek, zapínání nebo neobvyklý potisk jsou právě tím detailem, který vás odliší. Pokud dáváte přednost jednoduchosti je právě malý detail ideálním řešením, jak i klasickým kozačkám dodat trendy oživení. V kurzu jsou hlavně transparentní materiály a výrazně sešikmený podpatek.

Se cvočky a metalickým podpatkem, RESERVED (patro 0). S barevným podpatkem, MANGO (patro +1). Červené Wojas, WOJAS (patro –1). Potištěné, Baťa (patro –1). 

 

Foto: archivy firem, Shutterstock.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat