Nadělte „FurReal Friends“ pod vánoční stromeček

6.12.2018

Každý rok si při velkém vánočním úklidu dětského pokoje říkáme: “Ne, už žádné další hračky nedostane!”. Ale co by to bylo za Vánoce bez dětské radosti, když pod balicím papírem objeví ten náš prcek tu nejlepší hračku na světě, stejně jako loni i předloni. A co tedy v dětském světe letos frčí? 



Taky v dopise Ježíškovi od vašeho potomka už po několikáté na vrcholu seznamu kraluje živé zvířátko? A taky, i přestože vy samy byste rády nějakého chlupáče do rodiny přivítaly, si moc dobře uvědomujete, že to v současné době není reálné? Nezoufejte, vy, ani vaše děti. Mám pro vás tip na malou náhradu. Do hračkářství právě dorazily FurReal Friends. “Kdo to,” ptáte se? Jedná se o interaktivní zvířátka, která dokonale kopírují své živé kamarády.  A koho ve FurReal rodině potkáte?



Ricky, nejlepší psí kamarád

Ricky je hravý pejsek s kterým si užijete nekonečnou zábavu. Chová se jako živý, umí až 100 kombinací zvuků a pohybů. Štěká, kňučí, udrží kost na čumáku, vrtí ocáskem, nebo umí dát pac. Na rozdíl od běžných plyšáků, Ricky zapojí děti do aktivní hry. Díky tomu, co pejsek všechno umí, si vaše ratolest bude připadat, jako by měla opravdového pejska.

Pejsek Ricky, Sparkys (patro –2) 

 

Mluvící papoušek

Mami, tak aspoň papouška. Zábavného mluvícího papouška od FurReal! Papoušek se umí hýbat na hudbu, jako kdyby tančil, kývá hlavou, mává křídly a otvírá zobák. Když mu jeho zobák navíc stisknete, začne se nahrávat věta, kterou právě říkáte. A on vám ji zopakuje zpátky jako správný papoušek! A když si se svým opeřencem přestanete povídat, sám se ozve o pozornost různými zvuky.

Mluvící papoušek, Sparkys (patro –2)

 

 


Svítící Lumiluvs

Pokud letos o Vánocích chcete aspirovat na post super rodiče, neměli by pod vánočním stromkem chybět Lumilus svítící zvířátka. Svět zvířátek Lumiluvs je plný zábavy a světla. Plno legrace si s nimi vaše děti užijí nejen přes den, ale i večer. Stačí jím dát pusinku, rozsvítí se a vaše děti můžou sladce usínat.


Zvířátka Lumilus, Sparkys (patro –2)

 


Roztomilí PetShopáci

Stálicí v dětských srdcích jsou pořád, ale i dobře známí Littlest Pet Shop. Roztomiloučká zvířátka s neuvěřitelným kukučem. Vybírat můžete z celé řady druhů zvířátek, jako jsou například kočička, pejsek, kuřátko, tuleň, nebo třeba Koala. A nezapomeňte kromě zvířátka přibalit i pelíšek, aby se u vás doma měli jako v bavlnce.


Littles Pet Shop, Sparkys (patro –2)


Aspoň rybičku

Pokud jsou vaše děti “majitelé” odvážnějších rodičů, hračkám u vás doma už opravdu odzvonilo, a chtěli byste své potomstvo pod stromečkem překvapit něčím netradičním, zkuste zavítat pro vánoční dárek do Pet center. Pro začátek pořiďte například moderní akvarijní set pro začátečníky. Set obsahuje 2l plastové akvárium ve tvaru krychle. Součástí je i dekorativní pozadí, ale můžete ho zaměnit i za obrázek vlastní. Aby se ryba z rodu Betta (není součástí setu) cítila v akvárku jako doma, najdete v balení i přírodní štěrk a do začátku i Nutrafin Max Betta krmivo.


Akvarijní set, PET CENTER (patro –2) 

 

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat