Mall style 59: V jakých outfitech loví návštěvníci PALLADIA zimní kousky?

5.11.2018

Letošní podzim teplotami připomíná spíše jaro. Tomu se přizpůsobily i outfity návštěvníků PALLADIA, kteří nakupovali zimní kousky (někteří dokonce už i vánoční dárky) v hravých lehkých bundičkách, sukních a roztrhaných džínách. Tak se pojďte podívat, jaké módní kombinace nás trefily do oka tentokrát.


Zelená je v kurzu

Kožená motorkářská bunda se nikdy neztratí! A to ani ta v odstínu zelené. Mladá slečna s její pomocí rozzářila černý outfit. Pokud na křiváky nedáte dopustit, určitě doporučujeme investovat do dražšího kousku. Ten pak vydrží klidně i několik desítek let. Dalším skvělým doplňkem, který brunetka předvádí, jsou brýle s černými obroučky. Pokud už jedny nevýrazné máte, určitě si pořiďte i jedny méně konzervativní. Nejen, že jsou cool, ale mužům připadají neskutečně sexy!

Jungle lady

Jaký je nejvíce trendy potisk letošní sezony? No rozhodně ten leopardí! Najdete ho v nových kolekcích všech návrhářů a na profilu snad každé módní bloggerky. Proto pokud ještě žádný kousek s tímto printem nemáte, hurá pro něj! Jak nosit leopardí sukni nám ukázala blonďatá návštěvnice PALLADIA – v kombinaci s černou. Nikdy nenoste více než jeden kousek se zvířecím potiskem naráz!

Hello Yellow

K podzimu neodmyslitelně patří barvy. A to nejen v přírodě, ale i v módě. Proto se nebojte po vzoru této slečny obohatit váš šatník o kousek, který vás rozzáří. Ať už vsadíte na žlutý křivák, nebo na svetr v odstínu hořčičné, nešlápnete vedle. A fotka se žlutým kouskem, který ladí se spadaným listím? Ta na vašem Instagramu nesmí chybět!

Motorkářka

Kožená bunda s kožíškem = nadčasová klasika v zimní verzi! Usměvavá nakupující předvádí další nesmrtelný trend, kterým je vyteplený křivák. Ten dokonale ladí s roztrhanými džíny a converskami. Jednoduchý outfit můžete stejně jako mladá kráska doladit šálou v barvě, na kterou máte zrovna ten den chuť.

Puffer jacket

Péřovky dobývají módní svět. Dříve tolik neoblíbené „nafouknuté“ bundy jsou aktuálně trendem č.1. Stejně jako sympatická blondýnka k oversized bundě vždy volte upnuté džíny. S boyfriendy byste působila už příliš antisexy. Čeho se ale bát nemusíte, jsou barvy. Péřovky se nosí žluté, modré, červené…

Zdroj fotek: Klára Tomková

Klára
Mohlo by vás zajímat