Zimu ovládnou péřovky! Víme, jak v nich vypadat šik

27.11.2017

Buďte na obláčku! Oblečte se do pohodlné a především teplé prošívané bundy. Cool péřovka už totiž není oxymoron, tento typ bundy je zpět a my víme, jak v ní vypadat neodolatelně sexy! Na své si přijdou jak milovnice crazy chromových odstínů či sametu, tak ti z nás, kteří módním experimentům neholdují.  Péřovky se totiž nosí ve všech barvách i materiálech. A jaké jsou ty nejvíc chic?

V BARVĚ SEZONY

Rudá ovládla podzim a zimu 2017. Vedle s ní nešlápnete na žádném kousku své garderoby. Jen bacha, ať to s ní nepřeženete! Červená bunda je ideálním stavebním kouskem cool zimního outfitu. Zbytek looku by se už měl této výrazné barvě vyhnout. Pokud máte chuť experimentovat, nebojte se jít do lesklé červené péřovky. Ta na vás čeká v TOPSHOPU.  Další cool červené bundy najdete v H&M.

 

Lesklá červená bunda, TOPSHOP (patro +1). Červená péřová bunda na ramena a kratší péřová bunda, H&M (patro -1, 0). 

NEVAŽ SE, ODVAŽ SE!

Aktuální bestsellery zimních kolekcí se nesou v duchu hravosti a originality. Nebojte se tak pustit do módní výzvy v podobě stříbrné, růžové či zlaté péřové bundy. Na tu vsadila například Kendall Jenner, která se pohybuje ve středu módního dění, a tak zaručeně ví, co právě letí. Nejrůznější péřovky s extravagantním nádechem na vás čekají v H&M a MANGU

 

Stříbrná bunda, černo-bronzová bunda s kožíškem a bronzová bunda, MANGO (patro +1). Růžová péřová bunda, H&M (patro -1, 0).

PODZIMNÍ TÓNY

O tom, že péřovka nepatří jen k outdoorovým radovánkám, ale také do města, hravě přesvědčíte všechny v okolí díky sametové péřové bundě. Tento materiál je už druhou sezonu naprosto TOP. Velmi efektně ale vypadají i klasické péřovky v podzimních barvách. Zda si vyberete khaki, béžovou nebo vínovou, to už necháme jen na vás.

 

Krémová bunda, MAX&Co. (patro +1). Khaki a béžová bunda, H&M (patro -1, 0).  Sametový červený kabát, TOPSHOP (patro +1). 

Zdroje fotografií: PR, Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat