Klíčové trendy podzimu 2018

13.11.2018

Seznamte se s podzimními trendy. Nová sezóna je tu. Je proto nejvyšší čas patřičně se vybavit. K tomu se však hodí znát nejnovější trendy, které ovládly přehlídková mola a které se už i usídlili na pultech obchodů. Jaké budou nové sezóně vládnout?


1. Oversize chunky svetry

Chcete znát způsob, jak vypadat štíhleji během pár sekund? Vsaďte na oversized (volné) svetry. O několik čísel větší úplet má hned několik výhod. Jmenujme ty nejdůležitější – budete v teple, pohodlí a vaše nohy budou vypadat daleko štíhlejší! Oversized svetry mají nepřeberné množství výhod. Za prvé jsou extrémně pohodlné, za druhé je v nich teplo, za třetí pod ně můžete pohodlně nosit bezkosticové podprsenky a nechat je vykukovat z výstřihu a za čtvrté – vaše nohy budou vypadat velmi štíhle. Tlustý úplet si skvěle rozumí s kůží či koženkou v podobě kalhot či sukně. Pokud by se vám svetr nevešel pod váš oblíbený kabát, můžete i u kabátu volit oversized provedení.

Celý look – MANGO (patro +1),

2. Pánské sako 

Dámské sako či oblek je zřejmě největším trendem podzimu. Objevil se snad v každé kolekci pro podzim a zimu 2018/2019. Nejmódnějším vzorem chladných dnů je pak kostka či kohoutí stopa. Kostkované či jiné sako skvěle splní funkci formálního outfitu do práce či na schůzku. Když pouzdrovou sukni nebo šaty vyměníte za džíny, vznikne pohodlný a stylový outfit na večerní party i jakýkoliv jiný program ve městě. Vřele doporučujeme i outfit s midi šaty a kotníkovými botami.

Maxi šaty – RESERVED (patro 0), sluneční brýle – OPTIQUE (patro +1),  bunda – MANGO (patro +1), kabelka a boty – vlastní.

3. Divoký západ a svetrové šaty

Návrháři se při tvorbě podzimních kolekcí inspirovali i světem Divokého západu. Nemusíte si ale hned představovat rovnou kovbojské boty do špičky a ponča s třásněmi. Tento trend můžete pojmout i modernějším způsobem, společně se svetrovými šaty, které vás nejen zahřejí, ale také jsou aktuálně v kurzu. Můžete si pořídit šaty, které důkladně kopírují křivky nebo naopak oversized model, který připomíná volnější svetr v prodloužené délce. Také můžete vybírat mezi mini i šaty sahajícími pod kolena, kousky s rolákem, zdobenými páskem nebo dokonce s potiskem. Kromě toho, že jsou pletené šaty maximálně pohodlné a pro podzimní dny jako stvořené, jsou také neuvěřitelně variabilní. Můžete je nosit s kozačkami a elegantním kabátkem, s kotníkovými biker boots a koženým křivákem, ale i s teniskami a džínovou bundou.

Svetr a sluneční brýle– H&M (patro –1, 0), boty a kabelka – vlastní

4. Béžová camel barva

Barva zvaná camel neboli velbloudí hnědá, zastřená béžová či našedlá s nádechem růžové, taková paleta určuje stávající módní období. Dodává outfitům jemnost, svěžest, prosvětlí ponuré dny. Zmíněná barevnost se objevuje napříč trendy v různých stylech i materiálech, nejen u formálního, ale také u ležérního oblečení včetně nejrůznějších doplňků, hitem jsou maxi náušnice. Světlé přírodní odstíny jsou zejména typické pro pleteniny, ale také pláště a kalhoty. Mohou se rafinovaně kombinovat tón v tónu nebo v ostrém kontrastu s temnými barvami v čele s černou a vínovou. 

Top a kalhoty – RESERVED , náušnice a sluneční brýle – MANGO (patro +1), kabelka – vlastní, boty – Office shoes (patro –1),

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
8.8.2013
Od Sandry