Na co se těšit: březen

7.3.2014

První jarní víkend je již tradičně v PALLADIU spjat s oslavou příchodu jara a jinak tomu nebude ani letos. Odhoďte zimní kabáty, rozlučte se se zimou a přijďte si ulítnout do PALLADIA na jaru.

Během prvního jarního víkendu 21. až 23. března 2014 si můžete v PALLADIU naplno užít výhodných nákupů a zábavy. Celý víkend budou slevy 20–30 % a speciální nabídky ve více než 50 prodejnách PALLADIA. Dále pak se těšte na služby jako líčení, vlasový a módní styling, a to vše zdarma! Pokud do PALLADIA přijdete v sobotu odpoledne, zatančíte si v energickém rytmu úspěšné kapely Toxique, která vystoupí na hlavním pódiu ve dvou vstupech. Poprvé od 16:30 h a podruhé od 17:30 h. V čele kapely uvidíte zakladatelku Toxique Kláru Vytiskovou – nadanou zpěvačku, uznávanou módní ikonu a v současné době i nekonvenční moderátorku. Nenechte si ujít její vystoupení! Obě víkendová odpoledne budou opět pod taktovkou módních přehlídek (na nich se objeví např. Eliška Bučková, Kateřina Průšová nebo Agáta Prachařová) se spoustou nových jarních trendů.

ulitnetesi

PALLADIUM GÉNIOVÉ
Pokud je pro vás těžké si ze široké nabídky aktuálních trendů vybrat to, co by vám nejvíc slušelo, nebo si jen nejste jisti, jaké barvy, střihy a styly se k vám nejlépe hodí, pak nezoufejte a využijte zdarma módní služby PALLADIUM GÉNIŮ – profesionálních stylistek, které se právě na poli módy cítí 100% jistě. Od pátku 21. 3. 2014 až do neděle 23. 3. 2014 vás PALLADIUM GÉNIOVÉ doprovodí do prodejen v PALLADIU a po dobu 45 minut vám budou radit. Vyberte si stylistku, do jejíchž rukou se chcete svěřit, a zamluvte si u ní na facebookové stránce PALLADIA pomocí aplikace PALLADIUM GÉNIOVÉ svůj termín, nebo zavolejte na číslo 733 389 959 (denně od 10:00 do 17:00 hodin mimo víkendy) a buďte o krok blíž módní výzvě!
PALLADIUM MAGAZINE
V rámci oslav prvního jarního víkendu v PALLADIU vychází nové číslo PALLADIUM Magazine jaro/léto 2014. Tentokrát je to jubilejní, již 10. vydání. Z jeho obálky se směje krásná Taťána Kuchařová – Češka, která v současné době prožívá šťastný a sladký život – „La dolce vita“ . To je téma, které se proplétá celým tímto číslem. Autoři, fotografové a stylisté si tentokrát pomyslně vyrazili do Itálie. Vydejte se na tento výlet prostřednictvím PALLADIUM Magazine i vy! Oblíbené fashion stories, jarní a letní módní trendy, novinky ze světa kosmetiky a účesů, gurmánská rubrika, článek o cestování a další si nenechte ujít v novém čísle PALLADIUM Magazine. K dispozici bude od 21. 3. 2014 ve speciálním stojanu u Infokiosku PALLADIA (patro 0).
PALLADIUM PRO DĚTI
Ani na děti PALLADIUM nezapomnělo. Během soboty a neděle od 14 do 18 h je čeká na patře -2 malování na obličej, díky němuž se během okamžiku promění v oblíbeného hrdinu, pohádkovou postavu nebo zvíře. Kdo nebude chtít být malován, může si mimo jiné sám malovat ve výtvarné dílně na stejném patře.

PALLADIUM TAŠKA
PALLADIUM bude opět rozdávat věrným zákazníkům praktickou tašku v designu PALLADIA. Pokud nakoupíte od pátku do neděle v hodnotě 1 000 Kč (je možné předložíte více účtenek mimo účtenek ze supermarketu Albert) získáte ve facebookovém koutku na patře –2 v pátek (od 14 do 20 h), v sobotu a v neděli (od 10 do 18 h) tuto tašku i vy.
DÁRKY PRO FACEBOOKOVÉ FANOUŠKY PALLADIA
Pro nové fanoušky facebooku PALLADIA jsou v pátek (od 14 do 20 h), v sobotu a v neděli (od 10 do 18 h) připravené kosmetické dárky od Parfumerie SEPHORA nebo Manufaktura ve facebookovém koutku na patře –2. Ani stávající fanoušci nepřijdou zkrátka. Na ně čeká designová PALLADIUM taška.
To vše a ještě víc v PALLADIU již za 14 dní o prvním jarním víkendu od pátku 21. do neděle 23. 3. 2014. Podrobnější informace najdete na speciální jarní microsite.

Výstava Centra Narovinu
Kromě této jarní akce si přijďte do PALLADIA na patro +1 prohlédnout výstavu dokumentárních fotografií „KARIBUNI KENYA – AFRIKA NEVŠEDNÍMA OČIMA“. Tuto výstavu pro vás ve spolupráci s PALLADIEM připravilo Centrum Narovinu. Výstava je složena z fotografií, které byly pořízeny ve státě Keňa v Africe dobrovolníky a zachycují její nejchudší oblasti – slumy i vesnice. Výstava potrvá do konce března.

karibuni_header

Šárka
Mohlo by vás zajímat