Srpen by PALLADIUM

6.8.2014

Srpnový měsíc je v PALLADIU již tradičně spojen s přípravami na nadcházející školní rok. Pokud máte doma školáka, přijďte v pátek a v sobotu 29. – 30. srpna do našeho nákupního centra a ve vybraných obchodech pořiďte novou školní výbavu za zvýhodněnou cenu. A jestliže váš nákup přesáhne hodnotu 500,- (mimo supermarket Albert), můžete si navíc zatočit AKTOVKOU PLNOU VÝHER či se zúčastnit slosovací soutěže o iPod Nano a další ceny!

 

AKTOVKA PLNÁ VÝHER

Aktovku plnou výher naleznete 29. a 30. srpna od 13 do 18 hodin u Infokiosku (patro 0). Pokud v tyto dny nakoupíte v PALLADIU (mimo supermarket Albert) alespoň za 500 Kč, můžete si naší Aktovkou zatočit. Vedle klasických školních potřeb, jako jsou penály, desky na sešity a krabičky na svačiny, budou ve slosování také výtvarné potřeby, například malířské sady Paint by Number, voskovky, tempery či štětce, sportovní potřeby nebo dárkové poukazy (50 – 200,-) do obchodů a restaurací Bubbleology (patro +2), Deichmann (patro -2), funny Danny (patro+2) nebo NUDE Fresh & Juicy (patro +2).

 

Back to school

 

SOUTĚŽ

Pro všechny, co v termínu 22. sprna – 1. září nakoupí v minimální hodnotě 500,- (mimo supermarket Albert), bude připravena také slosovací soutěž o iPod Nano 8 GB Silver, koloběžku Tidit a kvízovou hru Cestování s Jiřím Kolbabou. Slosovací kupon získáte od hostesky v Infokiosku (patro 0), postačí se jen prokázat účtenkou. Tam pak vyplněný kupon vhodíte do slosovacího boxu a počkáte na závěrečné slosování, které proběhne 2. září 2014. Kromě koloběžky, iPodu a hry můžete vyhrát.  Více informací o pravidlech soutěže naleznete na webu PALLADIA či přímo na plakátu u soutěžního boxu.

Výhry věnovaly tyto prodejny: iStyle, Bubbleology, Comfor, Deichmann, funny Danny, Magic Child, mineralmakeup, NUDE Fresh & Juice, PERY, SCANquilt a Sparkys. Platí do vyčerpání zásob. Nelze kombinovat s ostatními právě probíhajícími akcemi PALLADIA. 

 

VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ

Rádi bychom vás do PALLADIA pozvali také na výstavu fotografií Michaela Fokta, která probíhá od 1. do 29. srpna na patře +1. 

 

Vystava_1

 

Prostřednictvím Foktových snímků se můžete vydat po stopách nejvzácnějších nosorožců světa či obdivovat pestrobarevné druhy žab a dalších drobných živočichů. Uvidíte, co dělá stádo velkých suchozemských savců během africké noci nebo jak loví jeden z nejmenších dravců naší přírody – nádherně zbarvený křižák pruhovaný. Všechny tyto i mnohé další tvory potkal a na svých snímcích zachytil přírodovědec, novinář a fotograf Michael Fokt. Celkový dojem z výstavy navíc ještě umocňují velkoformátové fotografie, které jsou vytištěny na plátně a svou adjustací tak připomínají spíše malířské dílo.

 

Vystava_2

 

Vystava_3

Vystava_4

 

VÝHERNÍ AUTOMAT PALLADIA

Na facebookové stránce PALLADIA stále probíhá akce Výherní automat, kde si můžete vytočit pravé letní osvěžení zdarma.

Během letních prázdnin můžete každý den zkusit své štěstí! Roztočte bubny výherního automatu a počkejte, až se zastaví. Výhra v podobě skutečného letního osvěžení je vaše, jestliže se na všech třech bubnech objeví symbol zlatých cihel. Jako odměnou vám bude zmrzlina ve zmrzlinárně funny Danny (patro +2), zmrzlina ve Fruitisimu (patro +2) nebo 300 ml drink (fresh, smoothie či dětský koktejl) v NUDE Fresh & Juicy (patro +2). Každý den můžete využít jednu šanci. Pokud však chcete v týž den získat další, pozvěte do této aplikace dva své facebookové kamarády a zkuste štěstí znovu. PALLADIUM vás zve na pravé letní osvěžení!

 

Vyherni automat PALLADIA

 

Teru
Mohlo by vás zajímat