Zimní fashion trendy podle Lindexu!

4.1.2016

Ať je venku mráz nebo krupobití, ať už svítí slunce nebo naopak bojujeme proti vichru s deštníkem v ruce… My ženy chceme vypadat skvěle za každého počasí! Máte po krk ohrané kombinace džín a bundy a chcete to zkusit jinak? Čtěte dál: mám pro vás dnes několik tipů na to, co nosit v zimním období, aby nám bylo teplo a abychom byly zároveň trendy!

 

lindex (1)

 

Pruhované šaty, černý top, černý šál, bílá zavinovací sukně, károvaný kabát, kožené rukavice, čelenka, vše Lindex (patro 0).

 

 Černobílý hit

Monochrome” aneb černobílá kombinace je jedním z největších hitů pro letošní zimu, ať už v podobě geometrických vzorů anebo kombinování jednobarevných černých a bílých kousků oblečení. Ve svých kolekcích pro podzim a zimu 2015/2016 tento trend, který se vrací do módy snad každých pár let, představili například i Valentino, Louis Vouitton nebo Saint Laurent. Pro chladné pražské dny zvolte károvaný kabát a pod něj třeba zajímavou světlou sukni s černým topem, který svým střihem evokuje Japonsko. Pohodlnější variantou jsou pruhované střečové šaty (vše Lindex, na patře 0).

 

 

lindex (2)

Úpletové šaty, vínový rolák, hořčicová čepice, sluneční brýle, kalhotová sukně, vatovaný kabát, vše Lindex (patro 0).

 

 Zahřejte se v hřejivých barvách

Venku mrzne a vy mrznete také? V tom případě vám přijde vhod dlouhý vatovaný kabát v kombinaci s rolákem a čepicí v teplých barvách. Ty, které chtějí vyzkoušet něco nového, zaujme semišová kalhotová sukně, která nejen zaujme, ale i zahřeje!

 

lindex (3)

Svetr s puntíky, šedý rolák, červená čepice, červená halenka s vázankou, šedá žebrovaná sukně, šedé kalhoty, vše Lindex (patro 0).

 

 Šedá myška? Ani náhodou!

Šedá byla jedním z hitů podzimu a z módní scény nezmizí ani v roce 2016: šedá se objevila jako jedna z top 10 barev ve škále PANTONE Spring 2016. Pokud nechcete být za šedou myšku, doplňte svůj šedý outfit třeba kontrastními červenými akcenty… Zaručeně vás nikdo nepřehlédne! Kalhoty, které na první pohled připomínají spíš tepláky, jsou momentálním fashion hitem, stejně tak jako pleteniny ve všech podobách. Zahalte se do měkkého šedého svetru s puntíky nebo do pleteného roláku a doplňte je těmi nejpohodlnějšími širokými kalhotami a budete si připadat jako v bavlnce!

 

Široký sortiment oblečení, které zahřeje u srdce každou milovnici módy nejen v zimním období, najdete v prodejně Lindex v PALLADIU (patro 0). Za pozornost určitě stojí i jejich kolekce na domácí nošení či výběr doplňků a bižuterie… A teď v období povánočních slev je důvodů se zajít do Lindexu podívat hned dvojnásob! 🙂

lindex palladium small

Úspěšný lov nových kousků do šatníku vám přeje

K.

 

Karolína
Mohlo by vás zajímat