Stylový účes od A až do Z

28.2.2014

Chystáte se na ples nebo na jinou slavnostní událost? Díky salónu Express Elite Hair (patro -1) teď máte jedinečnou šanci na něm zazářit díky účesu, který vás naučíme vytvořit krok po kroku.


Naší modelce vykouzlil kadeřník ze salónu Express Elite Hair krásný účes. V tomto salónu pracují kadeřníci hlavně se značkami Oréal Profesionnel a Kérastase. Jejich péče o zákazníky je opravdu profesionální. O tom jsme se mohli sami přesvědčit. Nebudeme více zdržovat, pojďte se podívat, jak vytvořit slibovaných účes na ples.

IMG_4415

V první řadě nezapomeňte po umytí vlasů použít přípravek s termoochranou, aby se neponičily při vysoušení fénem a následným žehlením. Vyzkoušejte stejně jako my například L´Oréal Tecniart Constructor nebo otestujte některý z přípravků z prodejny dm drogerie markt (patro -2). Po důkladném vyfénování svoje vlasy natočte pomocí žehličky na vlasy. Pokud ještě žádnou nevlastníte, nezoufejte! Vyzkoušejte některou od značky Rowenta, kterou seženete v prodejně EURONICS  (patro 2) nebo z prodejny Home and Cook (patro -2). Aby lokny držely tvar, zafixujte je lakem na vlasy. My jsme použili lak na vlasy od značky L´Oréal Mademoiselle Infinium by Charlie Le Mindu (číslo 2). Následně už vše záleží jen na tom, jak šikovné ruce máte. Natupírujte pramen vlasů (ve středu hlavy) a udělejte ruličku, tak aby jste si připravili základ pro vnitřní část účesu.

IMG_4457

Následně natupírujte několik horních pramenů a přestríkejte lakem na vlasy. K silné fixaci použijte lak na vlasy L´Oréal Air Fix Tecniart číslo 5. Natupírovanými prameny překryjte ruličku a připevněte pinetkami. Stejně tak postupujte i s dolními a postranními prameny vlasů. Použijte lak i na ofinu a připněte ji k drdolu. Na vytvořeném drdolu si vytvořte ozdobné prvky. K tomu budete potřebovat jen pinetky a šikovné ruce 🙂 Různé doplňky do vlasů (pinetky, sponky atd.) najdete např. v prodejnách Claire’s (patro -1), Bijou Brigitte (patro -1) nebo v prodejně H&M (patro -1/0). Naposledy celý účes zafixujte lakem na vlasy a je to. Výsledný efekt bude ještě lepší, pokud použijete např. přípravek Kérastase K Gloss Appeal, který vašemu účesu dodá sexy decentní lesk.

Šárka
Mohlo by vás zajímat