Módní inspirace z filmového festivalu v Cannes, která vás nesmí minout!

20.5.2017

Mezinárodní filmový festival v Cannes se poprvé konal už v roce 1946 a od té doby je snad stále slavnější a slavnější. Ten letošní započal 17. května a pokračoval až do 28. Nebyl ovšem jen potěšením pro milovníky kinematografie, ale i pro milovníky módy. Hvězdy na Azurovém pobřeží předvedly róby nejrůznějších střihů i barev. My jsme se rozhodli se leskem této akce inspirovat a ukázat vám, jak trendy z Cannes přenést na zahradní party nebo romantickou večerní procházku. 

Buďte vílou jako Elsa Hosk

Topmodelka Elsa Hosk se na charitativním gala večírku nadace amfAR, který je každoroční součástí festivalu, ukázala v doslova vílích šatech. Tímto stylem se můžete inspirovat například na firemní garden party. Růžové šaty s transparentními rukávy a volány na vás čekají v britském řetězci TOPSHOP. Skvěle budou vypadat v kombinaci s romantickou čelenkou z květin a sandálky na podpatku.

Čelenka, Claire’s (patro -1). Šaty, TOPSHOP (patro +1). Boty, CCC  (patro -2).

Femme fatale v rudých šatech

Bella Hadid Sara Sampaio vsadily na červenou. Rudá róba je totiž naprosto nadčasovou záležitostí, se kterou nelze šlápnout vedle. Obě modelky v červených šatech vynikaly a to i přestože se procházely po koberci stejné barvy. Pokud plánujete rande a chcete pro něj být nepřehlédnutelná, nebojte se po vzoru Belly a Sary sáhnout po červených šatech. Trendy maxi šaty se zajímavým dekoltem najdete například v H&M.

Šaty, H&M (patro -1, 0). Boty, TOPSHOP (patro +1).

Zaostřeno na vzory

Modelka Kendall Jenner se nebála nevšedních střihů ani vzorů. Ty v PALLADIU najdete hned v několika variantách. V MANGU najdete krátké šaty s holými rameny, které jsou vhodné na každodenní nošení. Průstřihy na ramenou outfit skvěle ozvláštní a v horkých letních dnech je oceníte pro jejich prodyšnost. V nově otevřené  prodejně MAX&Co. najdete zase dlouhé maxi šaty, ve kterých můžete vyrazit na romantickou večerní procházku. Skvěle budou vypadat ve společnosti nude sandálků, na které vsadila i Kendall Jenner.

Šaty s holými rameny, MANGO (patro +1). Sandálky, TOPSHOP (patro +1). Maxi šaty, MAX&Co. (patro +1).

Zdroj fotografií: PR, Instagram

Klára
Mohlo by vás zajímat