Coachella 2017: NEJ Festivalové looky IT girls!

18.5.2017

Zahrnují vaše letní plány nejeden hudební festival, ale vy nevíte, v jakém oblečení na něj vyrazit? Tak to jste na správném místě! Prozkoumali jsme outfity IT girls z nejžhavějšího festivalu sezony, kterým není žádný jiný než kalifornský fesťák Coachella a vybrali jsme pro vás ty nejlepší. Jisté je, že vedle letos nešlápnete s chokery, klobouky ani barevnými melíry!

Vanessa Hudgens vsadila na doplňky

Vanessa je už léta královnou Coachelly. Festivalový boho styl jí je přímo vlastní. Prosluněnou Coachella Valley, ve které se festival koná již od roku 1999, letos po fashion stránce zcela ovládla. Zazářila především díky doplňkům, které vám na žádný fesťák prostě nesmí chybět. Pokud chcete svůj festivalový look dotáhnout k dokonalosti, vsaďte stejně jako Vanessa na klobouky, chokery a na brýle s modrými skly. Vedle nešlápnete také s kovbojským páskem a batůžkem, který na festivalu skvěle nahradí nepraktickou kabelku, která by při tancování neustále padala z ramene.

Klobouk, choker a pásek, TOPSHOP (patro +1). Batoh, Michael Kors, FADE (patro +1). Brýle Ray-Ban, Eiffel optic (patro 0). Náhrdelník, Claire’s (patro -1). 

Looku Victoria Justice vévodí třpytky a klobouky

To, že festival Coachella není jen o vystoupeních těch nejlepších interpretů, ale také o neotřelých módních a beauty kombinacích, které chtějí hvězdy předvést světu, dokazuje i Instagram Victorie Justice. Ta vsadila mimo trendy oblečení a klobouku, který vám na letní akce rozhodně nesmí chybět, na třpytivý make-up a růžové pramínky ve vlasech. Ty si oblíbilo více celebrit a vy je můžete snadno napodobit, aniž byste se museli na začátku týdne bát přijít do práce. Ideálním řešením je dočasná barva na vlasy či sprej, který na vás čeká v dm drogerii. Kovově lesklého třpytivého efektu zase dosáhnete díky bronzeru v kombinaci s rozjasňujícím pudrem z Parfumerie SEPHORA. Tam najdete také trendy dočasné tetování, které pozvedne váš festivalový look na vyšší level.

Růžová dočasná barva na vlasy, dm drogerie market (patro -2). Klobouk, TOPSHOP (patro +1).  Třpytivý rozjasňující pudr, bronzer a tetování, Parfumerie SEPHORA (patro 0). 

Josephine Skriver miluje třásně a šněrování

Modelka Victoria’s Secret Josephine se na festivalu ukázala jako módní chameleon. Vyzkoušela si jak sportovní look, tak ten sexy, ve které hrálo prim krajkové body a pás s třásněmi. Nechyběl ani odvázaný look s rasta copánky a šněrovacím topem, který najdete v TOPSHOPU. Šaty s třásněmi a trendy růžové brýle ve tvaru srdíček na vás čekají v řetězci H&M, který si pro vás připravil celou kolekci Coachella, ze které můžete vybírat na všechny letní festivaly, které máte na svém summer „to do“ listu.

Šaty s třásněmi, TOPSHOP (patro +1).  Brýle, poloprůhledné šaty a choker, H&M (patro -1 a 0).  Šněrovaný top, TOPSHOP (patro +1).

Zdroje fotografií: Instagram, PR

 

 

Klára
Mohlo by vás zajímat
27.11.2013
Od Thea