Hýčkejte se luxusní italskou módou MAX&Co.

23.4.2017

Značka MAX&Co., součást skupiny Max Mara Fashion Group, reprezentuje to nejlepší z módy Made in Italy. Ženám, které touží po osobitém stylu, umožňuje kreativními střihy, barvami a materiály podtrhnout jejich individualitu. Mezinárodní ambasadorkou značky MAX&Co. je krásná Olivia Palermo. Aktuální jarní i letní kolekce MAX&Co. je nově v prodeji v nákupním centru PALLADIUM. 

Co v luxusně zařízeném butiku naleznete?

MAX&Co. charakterizují padnoucí střihy, lehce nositelné kombinace, jednoduše podtrhující výjímečnost ženy. Oblečení MAX&Co. preferují aktivní ženy, které dbají na svůj vzhled a rády ležérně kombinují jednotlivé kousky ze svého šatníku. Zaměstnané, časově vytížené ženy ocení outfit využitelný na více příležitostí během dne.

Kolekce MAX&Co. nabízí živé barvy, stylové střihy, oblečení pro každou příležitost a šatník inspirovaný aktuálními trendy. V současné době funguje 450 obchodů MAX&Co. po celém světě. Její ambasadorkou je světová módní ikona Olivia Palermo, která je vyhlášená svým jedinečným stylem.

Na co se můžete těšit v nové kolekci?

Přechod z jarního do letního období charakterizuje uvolněný styl oversize kabátů, lehkých trenčkotů, pohodlných šatů a širokých kalhot. V kolekci zaujmou komfortní svetry, hedvábné šaty nebo proužkované kostýmky. V barevných kombinacích dominuje bílá, žlutá nebo džínovina. Průsvitné materiály dodávají kolekci hippie vzhled a podtrhují půvab nositelky mandarinkovými odstíny, barvami modré chrpy a květinovými potisky. Kolekci charakterizuje příjemně ležérní look.

Letní kolekce MAX&Co. je spojena s romantickým stylem, kterému vévodí dlouhé oversize šaty s květinovými vzory, bílá barva, plisované materiály či cold shoulder střihy. Zvláštní pozornost zaslouží speciální kolekce Pure Linen, do které patří příjemné lněné oblečení ve stylu 70. let. Modely z kolekce Pure Linen se díky uvolněnému a pohodlnému stylu hodí jak přes den na pláž, tak večer do baru. V butiku najdete i část vyhrazenou pro šaty, které jsou určené pro slavnostnější příležitosti.

Klára
Mohlo by vás zajímat