Pořiďte si nové šaty. V těchto zazáříte!

25.5.2017

K jaru a létu šaty neodmyslitelně patří. Přesto, že spousta žen a dívek sází čím dál tím častěji na šortky a kalhoty, sukni a šaty prostě nic nenahradí. Budete v nich neodolatelná, proletněná a určitě neuniknete žádnému obdivnému pohledu. Jaké kousky letos frčí a které budou slušet právě vám?

# V barvách samby

Máte-li pochmurnou náladu, pak jsou barevné šaty jasným must-have. Jsou plné energie a okamžitě v nich budete vypadat opálenější, zdravější, přitažlivější a veselejší! Letí hlavně žluté, červené a růžové odstíny. Hodí se nejen na večírky, ale i se sandálky na běžné nošení.

Červené, F&F (patro +1). Růžové, H&M  (patro -1, 0). Žluté, MANGO (patro +1). Oranžové, TOPSHOP (patro +1).

# Nestárnoucí denim

Džínové šaty jsou klasikou, která vypadá prostě skvěle. Nosí se hlavě košilové střihy a laclový styl. Vedle nešlápnete ani s moderními výšivkami, různobarevným denimem ani výraznější maxi délkou. Džínové kousky vypadají skvěle hlavně s teniskami, a stanou se tak oblíbeným letním prvkem.

S rukávy, ESPRIT (patro +1). Košilové, Lindex (patro 0).  Dlouhé, C&A (patro 0,-1). S laclem, TOPSHOP (patro +1).

# Rozkvetlá louka

Květované šaty jsou ženské, jemné a pohoda a slunce z nich přímo sálá. Trendy jsou malé i velké květy a parádu uděláte jak maxi, midi i mini délkou. Skvěle vypadají rozevláté modely svázané úzkou mašlí, nebo trendy krátké overaly. Kytičky vám budou slušet!

Žluté a zelené, MANGO (patro +1). Červené, TOPSHOP (patro +1). Žluté s černými ramínky,  H&M  (patro -1, 0).

# Jako námořnice

Proužky zaznamenaly letošní rok velký boom! Hodí se k nim jakákoliv barva (třeba červená nebo růžová) a vypadají cool jak na běžné nošení, tak třeba na zahradní party. Pruhované šaty jsou ležérní, skvěle kombinovatelné a vydrží i několik módních sezón.

Modré, RESERVED (patro 0). S jemnými pruhy, MANGO (patro +1). S černými proužky,  H&M (patro -1, 0). Na ramena TOPSHOP (patro +1).

Foto: archivy firem, Pinterest.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat