MALL STYLE 55 – Léto v PALLADIU

24.7.2018

PALLADIUM hýří slevami. Každá prodejna hlásí finální část výprodejů, a proto je v tyto dny nejvýhodnější chodit nakupovat a ulovit skvělé kousky za směšné ceny! Byli jsme i v červenci omrknout, v čem jste vyrazili nakupovat.

 

Pastelové tóny

I když možná vaši skříň tvoří z 99 % černá, udělejte letos výjimku a kupte si na sebe alespoň jeden celý outfit v jemných pastelových tńech. Přestože možná nejste ani vyznavačka příliš ženských outfitů, vyjděte v něm do ulic a uvidíte ten rozdíl. Navenek budete působit křehce, avšak vycházet z vás bude stále stejná silná energie. Abyste to však pořád byla vy, rozbijte outfit velkou černou ledvinkou a místo jemného topu si k sukni oblékněte mikinu s nápisem v pastelové barvě.

 

 

Sportovní look a luxusní kabelka

Protiklady se přitahují a není tomu jinak ani u luxusních kabelek s teniskami nebo dokonce pohodlnými legínami. Nestíháte a jednoduše vyjdete v tom, v čem doma zrovna pracujete na novém projektu. Přes sebe přehodíte jen svou drahou kabelku s doklady, přes boky zavážete mikinu, protože legíny s krátným topem jsou dávno out, a jdete vstříc lákavým nabídkám v centru PALLADIA.

 

Ledvinky a pantofle

V létě není nic pohodlnějšího, než mít nohy na vzduchu. Perfektní pedikúra je proto nezbytností, stejně jako třpytivé pantofle. Až si je totiž vezmete k obyčejným šortkám, budete vypadat jinak. Pozvednou outfit na vyšší úroveň, stejně jako pečlivě vybraná ledvinka uvázaná kolem pasu s propracovanými detaily.

 

Elegantní top

Jesliže jste vyznavačkou sportovně elegatní módy a nejpohodlněji se cítíte v džínách a teniskách, pak pro vás není lepší tip, jak být stále ženská, než si obléknout elegantní top. Zapomeňte na špatně padnoucí košile a oblékněte si vršek klidně v pestré barvě, s vykrojenými rameny i volány. Fantasii se meze nekladou a strach, že by příliš elegantní top zničil váš sportovní look, pošlete někam. Naopak. Dodá vašemu outfitu ten správný šmrnc.

 

Matchy Match

Pravou kamarádku poznáte asi tak, že se alespoň jeden den z pracovního týdne trefíte náhodně do stejného outfitu. Pokud ale chodíte v náhodně sjednocených barvách vašich outfitů téměř obden, nedá se vaše sesterstvo jinak nazvat, než „Pravý holčičí gang“. Holky z Číny o tom ví své a jak jim to spolu krásně ladí.

Eliza
Mohlo by vás zajímat