Leden by Palladium

11.1.2015

Oslavy nového roku jsou sice už dávno za námi, ale v PALLADIU na vás stále čeká něco příjemného. V lednu to jsou zimní výprodeje a výstava Fondu ohrožených dětí.
 
Tradiční zimní slevy odstartovaly v prodejnách PALLADIA už po Vánocích a jejich výše a rozsah stále rostou! Výrazné slevy, především na sezónní sortiment, trvají do konce ledna. Nyní je ta pravá chvíle koupit si aktuální trendy zimní kabát, svetr, kalhoty nebo vysněné kozačky a ten pravý parfém od vaší oblíbené značky. Prodejnami, ve kterých se vyplatí nakoupit, jsou například C&A, RESERVED, Marks & Spencer, Armani Jeans, Orsay, Promod, Time Out, Tally Weijl, ECCO, GEOX a mnohé další. Slevy se pohybují v rozmezí 30 až 70 % na vybraný sortiment a týkají se např. už i sportovního sortimentu, kosmetiky, hraček a elektroniky. Tak pospěšte, ať na vás také něco zbyde.
Zimni slevy_vizual
Až budete v PALLADIU na lovu slev, odpočiňte si na chvilku a zavítejte na výstavu „Příběhy ohrožených dětí“ na patře +1. Jedná se o dvanáct portrétních fotografií dětí s jejich pohnutými příběhy, které naštěstí dobře dopadnou. Portréty s dětmi už tradičně pořídil Martin Šlehofer v prostorách Botanické zahrady Praha. „Partnerem Fondu ohrožených dětí jsme při této příležitosti letos už popáté,“ řekla Věra Bidlová, ředitelka Botanické zahrady Praha. Fotografie se objeví také v kalendáři.
fod_holcicky
Kalendář mohl vyjít díky štědrosti patronů, proto je tu každému z nich věnovaný jeden měsíc. Bez sponzorských darů by nejen nevznikl kalendář, ale nemohl by pracovat ani samotný FOD. „I když dnes oslavujeme příběhy dětí se šťastným koncem, bohužel existují i děti v nouzi, kterým kvůli naplněnosti našich Klokánků nemůžeme v daný moment pomoct,“ uvedla Marie Vodičková, předsedkyně Fondu ohrožených dětí. Státní podpora totiž ročně pokryje asi dvě třetiny našich provozních výdajů. Chybějící prostředky si musí FOD zajistit z darů a příspěvků. „Ráda bych proto srdečně poděkovala všem dárcům za přispění na náš kalendář, ale zejména za jejich dlouhodobou přízeň a podporu FOD.“
 
Výstava bude v PALLADIU k vidění do konce ledna.
fod_palladium

Peter
Mohlo by vás zajímat