MALL STYLE 41

2.5.2017

Návštěvníci PALLADIA vědí jak na to! S příchodem teplých dnů konečně odhodili kabáty a šály a předvedli své nové kousky z jarních kolekcí. Během nákupů se proto nechte inspirovat i lidmi kolem vás. I ti vás totiž můžou obohatit novými nápady, jak trendy kousky zkombinovat.

# Květinová stylařka

Slečna si jarní trendy užívá naplno. Zamilovala si barvené nášivky a nebojí se ani výrazných doplňků. Za dokonalé sladění, originální prvky a klasické roztrhané džíny a tenisky dáváme velký palec nahoru!

# Pohodový pár

Kdo říká, že byste se svou drahou polovičkou nemohla ladit? Je dobře, že se mladík nebál obléknout do pro muže méně obvyklých pastelových tonů a jeho přítelkyně zase zůstala u trendy černo-bílé klasiky. Dohromady paráda!

# Trendy rockerka

Mladá slečna se nebojí výrazných prvků. Nedá dopustit na svou vintage oversize džínsku, ale vrhla se i do žhavé novinky roku 2017. Černý outfit totiž oživila stylovými rybími punčochami, které celý model příjemně ozvláštnily.

# Metalická pohodářka

Slečna se nejlépe cítí v nenápadné klasice. Aby se ale v jednoduchém modelu „neutopila“, vyžívá se ve výrazných doplňcích. Stříbrný batůžek a růžové tenisky jsou šmrncovní a vypadají energicky a originálně.

Oblíbená klasika

Tento pohodář moc dobře ví, že na nákupy je potřeba vyrazit hlavně pohodlně. Ke slušivému navy tričku s límečkem, si proto oblékl jednoduché šedé džíny a tenisky, které s celým outfitem příjemně ladily.

 

Foto: vlastní archiv

Natálie
Mohlo by vás zajímat