Mall Style 13

20.5.2014

Opět jsem se vybaven svým foťákem vydal strašit nic netušící návštěvníky PALLADIA a přináším vám květnový článek s „oběťmi“ mého objektivu. Podívejte se na nejzajímavější outfity, na které jsem tentokrát narazil. Počasí se v den focení celkem polepšilo, ale přesto nedovolovalo lidem vzít si jen krátké kalhoty s tričkem nebo letní šaty.

fg_mall_style_13_2

Květiny, růžová a černá. Tato kombinace mě vždycky dostane 🙂 Zajímavé legíny vyzařují jaro a zaujmou už z dálky. Navíc v kombinaci s čeným tričkem dělají pěknou postavu. K tomu mikina s krátkým rukávem, protože je už přece jen tepleji. Nesmí chybět ani barevně ladící náramek a praktická taška.

fg_mall_style_13_3

Této stylové dámy jsem si také všiml už z dálky a nemohl ji nechat unikout. Kostým s drobným modrým proužkem působí elegantně a přitom ani trochu nudným kancelářským dojmem. Eleganci zvýrazňují i krásné lesklé boty. Černobílá taška se hodí téměř ke všem barvám, a stejně tak k tomuto outfitu.

fg_mall_style_13_1

Tato slečna mě zaujala geometričností a kontrastem svých šatů. K tomu skvěle sladěné sako, lodičky a taška. Tento odstín modré se mi skutečně líbí, působí klidně a nebesky. Vám nepřipomíná barvu letadel společnosti KLM?

fg_mall_style_13_4

Co říkáte outfitu této usměvavé slečny? Mně se líbí jeho barevná jednoduchost a ležérní elegance. Také na mě působí nenuceně a pohodlně. Sice jsem v životě moc sukní nevyzkoušel, ale tato vypadá opravdu pohodlně 🙂 Naopak nosit tu těžkou tašku s notebookem by se mi nechtělo…

fg_mall_style_13_5

Možná si říkáte, že pro dnešek bylo modrobílých pruhů už dost. Slibuji, že tyto jsou poslední 🙂 Sako je moc pěkné samo o sobě, ale líbí se mi také, jak ho tato paní zkombinovala s černobílým základem kalhot a trička a celý look nakonec „obarvila“ skleněným náhrdelníkem.

fg_mall_style_13_6

Na závěr trochu tvrdší styl přímo ze severní Francie. Tato dvojice určitě nevypadá jako typičtí turisté – chybí batoh se svačinou, mapa a foťáky na krku. Přesto jsou tu, aby okusili krásy Prahy (a stavili se na nákupy v PALLADIU!). Dovolím si směřovat vaši pozornost hlavně na souhru kovových prvků na outfitu slečny vpravo, která mě zaujala nejvíce. Zlaté přezky na kožených botách, zlaté hodinky Casio a skutečně masivní zlatý řetěz kolem krku. I když ten asi kovový nebude, při této velikosti by hrozily zdravotní následky 🙂

Filip
Mohlo by vás zajímat