Plavky, které i vám konečně padnou

26.6.2018

Pořiďte si trendy plavky, ve kterých se budete cítit skvěle a které vám konečně padnou! Základem je zvýraznit své přednosti a dát tak do pozadí možné nedokonalosti. Obecně platí, že výrazné vzory a textury přidávají na objemu a upoutávají pozornost. Naopak tmavé látky bez potisku naopak opticky zeštíhlují. Tak které krásky si letos vyberete?


# Drobná prsa

Nemáte výrazné křivky a ráda byste své postavě dodala trochu oblejší tvary? Nezoufejte! Většina žen by si s vámi postavu v mžiku vyměnila. Navíc za pomocí několika módních triků budete na koupališti vypadat jako hvězda. Plavky kupujte s divokými vzory květin, tropickými listy nebo geometrickými tvary a vsaďte na nabírání a volánky. Vyhýbat se nemusíte ani metalickým odleskům, které kila opticky přidávají nebo zábavnému šněrování, díky kterému bude vaše postava sexy a ženská.

Tropické jednodílné, metalický vršek, modrý vršek, TEZENIS (patro –1). S volánem, ESPRIT (patro +1). Žluté jednodílné, MANGO (patro +1). 

Růžové, Calzedonia, (patro 0). Se šňůrkou a gingham, TEZENIS (patro –1). 


# Velká prsa

Přestože muži z vás v plavkách určitě šílí, vy moc dobře víte, že najít ty správné plavky pro bujný dekolt je pořádný oříšek. Základem je pevná podprsenka, která by měla být vyztužená a držet tvar. V ideálním případě by jí neměla chybět ani široká ramínka, která vše udrží na správném místě. Pokud chcete od svého dekoltu trochu pozornosti odpoutat, pořiďte si pestrobarevný spodek a naopak méně výrazný vršek tlumeného odstínu, díky čemuž se silueta opticky vyrovná.

Modrý set, RESERVED (patro 0).Tropické, TEZENIS (patro –1). Červený vršek, RESERVED (patro 0). Žlutý set, fialová podprsenka, khaki podprsenka, H&M (patro –1, 0).


# Větší bříško

Pro ženy s větším bříškem je většinou výběr plavek doslova noční můrou. Tak tomu ale nemusí být. Důležité je, aby vám model perfektně padl. Plavky by se neměly nikde zařezávat, ale zároveň by vám neměly být ani volné a plandavé. Hrajte si s barvami, vzory, průstřihy i řasením, které dokážou siluetu krásně zúžit. Slušet vám budou plavky vcelku nebo retro kalhotky s vysokým pasem, které jsou letos obzvlášť v kurzu. V neposlední řadě se nebojte nechat si poradit od vyškolených pracovníků v obchodech a myslete na to, že oblé křivky muži milují a že poslední dobou se dokonce slavné Instagramové hvězdy doslova předbíhají, která bude mít postavu nejženštější .

Černé s květy, TEZENIS (patro –1). Červené, Calzedonia, (patro 0). Černé s potiskem, H&M (patro –1, 0). Vínové, RESERVED (patro 0). Černý spodek s růžovou podšívkou, ESPRIT (patro +1). Černé s vysokým pasem, Calzedonia, (patro 0). 

 

Foto: Pinterest.com, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat