Šílené módní výstřelky z Instagramu, troufnete si na ně?

29.4.2017

Módní svět se stále mění. Někdy jsou nové trendy střídmé a přizpůsobivé, jindy návrháři překvapí opravdu originálními kousky. Pokud vám extravagance není cizí, tyhle módní výstřelky vás nadchnou. Troufnete si na džíny s dírou pod zadkem, síťované punčochy vytažené do pasu, podprsenku místo topu nebo transparentní modely? Trocha inspirace nikdy neuškodí…  

Ukažte pozadí světu

Díry na kolenou už má skoro každá, ale pro ty zvlášť odvážné je tu nový žhavý trend. Nosí se totiž džíny s dírou těsně po zadkem. Takových džín v České republice zatím moc nepořídíte, ale jestli chcete tenhle módní výstřelek vyzkoušet na vlastní kůži, stačí vzít nůžky a směle se do designu pustit. Do práce ani do školy tuhle vychytávku raději nenoste, ale na takovou letní party nebo festival, proč ne?

Džíny, Levi’s (patro -1). Roztrhané džíny, RESERVED (patro 0). Světlé džíny, MANGO (patro +1). Potištěné džíny, Orsay (patro 0).

 

Rybí punčochy

Punčocháče zvané „fishnet“ (v překladu rybí síť) jsou letošní rok módní extratřídou. Základem je, aby vám síťovina vykukovala, kde se jen dá. Dovolené jsou ponožky do sandálků nebo tenisek, ale i vytažené punčochy pořádně do pasu. Síťovinu doporučujeme spíš ženám se štíhlou siluetou, protože může může přidávat nežádoucí kila navíc.

Krycí síťové punčochové kalhoty s nadkolenkami a síťované ponožky oboje v Calzedonia ( patro 0). Síťované punčochy, Lindex (patro 0). 

Prádlo místo trička

Že podprsenka patří pod košili a svetr? Tak to už dávno neplatí! Především delší brallete podprsenky nebo vychytaná bodýčka se totiž nosí místo klasického vršku. Jestliže nechcete podprsenku hned demonstrovat celému světu, oblečte si krajkový model pod průhlednou halenku nebo si pořiďte tričko s rafinovaně našitou „podprsenkou“ na vrchu.

 

Body, Tezenis (patro -1). Černé bralette podprsenky oboje v H&M (patro -1, 0). Bílá a květovaná podprsenka, Lindex (patro 0). 

 

Průhledné a plastové

Transparentní materiály zaznamenaly v módním světě velký boom. Zatímco většina z nás si pořídí maximálně průhledný doplněk, taková firma TOPSHOP (patro +1). se pustila do užití originálního materiálu naplno. Nevyrábí totiž jen průhledné batohy, ale i kalhoty s plastickými dírami na kolenou nebo rovnou celoplastický model. Módní to sice může být, ale raději si nepředstavujeme, jak zapaření po celém dni v plastových kalhotách bychom byli…

Kalhoty a batoh, TOPSHOP (patro +1). Transparentní sluneční brýle, RESERVED (patro 0).

 

Foto: Pinterest.com, Instagram.com, Nordstrom.com

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat
12.2.2014
Od Lucie