MALL STYLE 39

17.3.2017

Jak si naše stylové návštěvnice užívají příchod jara? Některé schovaly zimní kabáty hluboko do skříně, jiné zase vědí, že rána dokážou být ještě pořádně mrazivá. Inspirujte se outfity slečen, které jdou trendům naproti a vědí, že vrstvení a hravé kombinování jsou základem módního úspěchu!

# Trendy volánky

Usměvavá slečně moc dobře ví, že volánky, mašle a nabírané rukávy jsou letošní jaro hitem číslo jedna! Její vychytaná halenka je tak přímo trefou do černého. A protože vršek je sám o sobě výrazný, stačilo ho doplnit klasickými černými skinny džíny. Rockerské černé boty vytvořily hravý kontrast s romantickou halenkou a americký úsměv byl jen třešničkou na dortu povedeného outfitu.

# Láska k černé

Mladá kráska se černé nevzdává ani na jaře. Její vlastní sportovnější styl oživený o trendy prvky. Kromě stále populárního bomberu si tak neváhala obléct crop top a pro oživení ještě světlé tenisky. Pohodlné legíny se k celému looku skvěle hodí a díky výraznému líčení slečna rozhodně nepůsobila, že jsme ji zachytili zrovna na půlce cesty do posilovny. Sportovní ladění je tedy rozhodně stále v kurzu!

# Jen kousek kůže

Světlý kabátek působí svěže a nadčasově. A aby byl celý model přece jen o trochu jarnější, neváhala si blondýnka obléct šik crop top. Nechala tak vyniknout jen kousku kůže, což celý jinak jednoduchý outfit příjemně oživilo a projarnilo. Palec nahoru dostává slečna i za ohrnuté džíny, u kterých mohla odhalit ještě kousek holého kotníku. Podtrženo sečteno – skvělá klasika na jarní nákupy nebo na kafe s kamarádkou.

# Prim hrají doplňky

Libujete si v černé a na pastelové a zářivé tóny vás moc neužije? Pak se svých oblíbených tmavých odstínů nevzdávejte, jen je oživte hravými doplňky. Super cool doplňkem jsou například transparentní hipster dioptrické brýle nebo vykukující vtipné ponožky. Bílé tenisky udělají ze zimní nudy trendy parádu a praktická taška přes rameno je must have každého trendy outfitu.

# Praktické vrstvení

Že březen za kamna vlezem? Je tomu bohužel pořád tak! Zatímco odpoledne je na opalovačku, rána umí ještě pěkně přituhovat. A tak se mladá slečna neváhala vrhnout do praktického vrstvení. Zatímco do školy se vydala ve stylové maxi šále na nákupech v PALLADIU si začala vrstvy pomalu sundávat. Pod nestárnoucí parkou má hnědovláska originálně potištěné tričko a zaujaly nás i zavazovaní boty ve vojenském stylu.

 

Natálie
Mohlo by vás zajímat