Jaro je tu: Oživte svůj look trendy doplňky, které letí ve světě!

20.3.2017

S příchodem jara a prvních paprsků se cítíme zase nabité energií. Aby nám tahle skvělá nálada vydržela, tak jsme se rozhodli ji podpořit veselými módními doplňky. Od světových celebrit a modelek jsme se inspirovali a zjistili, jaké hravé doplňky, které zvednou náladu vám i vašemu okolí, právě frčí. V PALLADIU jich najdete rovnou několik. Tak se pojďme podívat na to, kde koupíte trendy doplňky, které rozzáří váš šatník. Což je po zimě rozhodně třeba!

#Pompomy

Co se letošního jara týče, poznávacím znamením každé ženy, která se vyzná v módě, by měl být pompom přívěšek. Ty totiž zcela ovládly módní scénu. Těžko se nám v poslední době podařilo proscrollovat Instagram, aniž bychom narazily na chlupaté kuličky na kabelkách, klíčích či botách. Ano i na botách se tyto roztomilí chlupáči nosí. Zaplavily tak rychlostí blesku profily předních blogerek, modelek i návrhářů. Takže pokud chcete být IN, nebojte se svůj outfit pompomem rozzářit. Kam si ho připnete, to necháme na vás. Jisté je totiž jedno, vedle s ním nešlápnete, ať už se ho rozhodnete využít jako doplněk ke kabelce, na klíče či třeba na kšiltovku.

Kšiltovka, TOPSHOP (patro +1).  Fialový a zelený pompom, H&M  (patro -1, 0). Tenisky, TOPSHOP (patro +1). Růžový pompom, Tally Weijl (patro -1).

#Fishnet punčochy

Punčochy, které vypadají jako rybářská síť, jsou aktuálně ve světě horkým trendem. Na jaře by tedy rozhodně neměly chybět ani vám. Nosí se ve všech možných variacích. Ty odvážnější z vás mohou zvolit dlouhé punčocháče, které skvěle doplní kalhoty s velkými dírami. Pro ty z vás, které tento trend zaujal, ale zároveň chtějí stále působit elegantně, je tu také možnost – fishnet ponožky. Ty můžete nechat vykukovat jen z ohrnutých džínů u kotníků. Doplnit je můžete jak teniskami, které se dnes nosí i k elegantním outfitům, tak lodičkami. Ty vypadají v kombinaci s fishnet ponožkami neskutečně cool a sexy. 

Veškeré punčochy, Calzedonia ( patro 0).

#Klobouky

Kloubouky jsou doplňkem, který se drží na módním výsluní už nějaký ten pátek, a my se vůbec nedivíme. Dokážou totiž lusknutím prstu proměnit fádní outfit v neotřelou módní kombinaci. Nosí se ve všech barvách od šedých, přes béžové po zajímavější a odvážnější barvy. Například nevšední tmavě modrý klobouk vás učiní nepřehlédnutelnou. Tak směle do toho! Klobouk totiž oceníte jak v chladnějších dnech, kdy vás zahřeje, tak ve dnech slunečních, kdy vás skvěle ochrání před paprsky. A to s mnohem větší grácií než kšiltovky.

Šedý, vínový a modrý klobouk, TOPSHOP (patro +1).  Hnědý a zelený klobouk, H&M  (patro -1, 0).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat