#BeIN: Rozzařte váš jarní šatník po vzoru celebrit

15.3.2017

Trendy letošního jara odhaleny! Víme, co nosí celebrity a kde v PALLADIU podobné kousky najdete. Chcete mít styl jako Gigi Hadid, umět kombinovat módní kousky jako andílek Victoria´s Secret Romee Strijd anebo být elegantní za každé situace jako Miranda Kerr? Tak to jste na správném místě. Právě na jarní outfity těchto celebrit jsme se podívali a poradíme vám, jak docílit stejně trendy looků.

Stylová rockerka jako Gigi Hadid

Pevnou pozici mezi aktuálními trendy si vydobyly džínové bundy s nášivkami. O tom ví své i topmodelka Gigi Hadid, která v nich vyráží dnes a denně. My jsme vybrali její outfit z centra New Yorku, protože jsou na něm skvěle zobrazeny všechny aktuální módní trendy. Na jaře totiž mimo cool džísku zabodujete i s lennonkami, které se opět vrátily do módy. Vedle nešlápnete ani s koženkovými kalhotami, které vás promění v sexy rockerku. 

Džínová bunda, TOPSHOP (patro +1). Kožené kalhoty, RESERVED (patro 0). Kabelka, Michael Kors a Pinko (patro +1). Brýle, Ray Ban, Eiffel optic (patro 0).

Něžné pastely po vzoru Romee Strijd

Máte s příchodem jara chuť vnést do svého šatníku trochu oživení a jasu? Vsaďte na pastelové barvy! Nebojte se něžných tónů použít ani na větší plochy oblečení, jakými může být například kabát.  Andílek Victoria´s Secret Romee Srijd se toho nebála a zvolila v pastelové modré celý kabát i kabelku. Pokud vás její kabát dostal stejně jako nás, neváhejte a vyrazte do MANGA, kde na vás čeká jeden v úplně stejném odstínu. Pro dokonalou jarní eleganci ho můžete doplnit bílými kalhotami a svetrem. Tato kombinace bude vypadat skvěle jak s lodičkami, tak s teniskami, na které vsadila Romee. A které teď letí nejvíce? Rozhodně ty Puma s platformou, které navrhovala sama Rihanna. 

Kabát, MANGO (patro +1). Svetr, H&M (patro -1, 0). Kalhoty,  RESERVED (patro 0). Kabelka,  Guess (patro +1). Boty, PUMA (patro 0).

Hravé doplňky ve stylu Mirandy Kerr

Není proč otálet. V obchodech už konečně zavládlo jaro, a vy se tak můžete začít zásobovat barevnými doplňky, které rozzáří váš outfit. Jaká barva by vám rozhodně v šatníku neměla chybět? No přece barva slunce! Na tu vsadila i modelka Miranda Kerr. Její zářivě žlutá kabelka Michael Kors dokonale rozzářila její elegantní outfit. Nebála se ani kombinace křiklavé barvy a zvířecího vzoru a výsledek dopadl na jedničku, nemyslíte?

 

Tygří bundička a balerínky s pásky, TOPSHOP (patro +1). Džíny,  H&M (patro -1, 0). Kabelka, Michael Kors a Pinko (patro +1).

Zdroj fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat