Jak v zimě načerpat pozitivní energii

27.2.2018

Také netrpělivě čekáte na tu chvíli, až vás pod nosem zašimrají první jarní paprsky? Na okamžik, kdy kozačky vyměníte za balerínky z jemné kůže? Až konečně odhodíte teplý kabát? Na to si bohužel ještě nějakou dobu budeme muset počkat. Jak si ale pomoct hned teď od pochmurné zimní nálady, aby vám alespoň na chvilku bylo hej?

Za vším hledej čokoládu

Čokoláda! Přiznávám, že tento způsob navození dobré nálady má i své následky. Ale za ten úžasný pocit, kdy se vám na jazyku začne rozpouštět pralinka z belgické čokolády uvnitř naplněná slaným karamel, těch pár schodů navíc stojí ;). Podle různých vědeckých výzkumů byly v čokoládě objeveny látky, které buď přímo ovlivňují náš psychický stav, nebo reagují na jiné takové látky v těle a zvyšují jejich hladinu. A nebo dáte přednost nebeskému požitku při ochutnání nejjemnějšího nugátu z lískových oříšků nebo mandlí?Ano, já vím…. Hmmm, jak těžké odolat:).

Nugátová pralinková směs. Čokoládový gamepad. Mini pralinky bez alkoholu. Les Chocolatiers – originální švýcarská čokoláda. Studentská kolečka. Vše od arko, (patro –2).

Vitamínová bomba

Nepatříte mezi milovníky sladkého? Vyzkoušejte sílu čerstvého ovoce a dopřejte si skleničku ovocného freshe. Už pohled na ty krásné barvičky vám určitě zvedne náladu. Stačí si jen vybrat ten správný druh ovoce a zbytek práce za vás udělá váš odšťavňovač. Že nepatříte mezi majitele této vymoženosti moderní doby? Nevadí! Ovocné bary se, nejen po Praze, rozrostly jako houby po dešti. Najdete je skoro na každém rohu!
Multifunkční odšťavňovač Vita juicer novis, Potten & Pannen, (patro –2). Kilner skleněný odšťavňovač set, Potten & Pannen, (patro –2). Mandarinky, Albert, (patro –2). Ugova čerstvá šťáva, Ugova čerstvá šťáva, (patro –2). 

Hezká maličkost

Pokud nezafunguje vitamínová bomba ani sladká chuť čokolády, musíme do boje povolat silnější zbraň. A to všemi ženami milovanou činnost, nakupování :). Pořiďte si hezkou maličkost. Drobnost, která vám vykouzlí úsměv na tváři. Stylovou brož, která obyčejnou šedou šálu posune na nový level. Nové sluneční brýle, abyste na první jarní paprsky byly připravené. Nebo nový klubový přívěšek pro rok 2018 na váš PANDORA náramek, který nese úžasné pozitivní heslo „Láska je to, co svět právě teď potřebuje“.

Klubový přívěsek PANDORA pro rok 2018, PANDORA (patro +1). Brož Alo Imposant Fantasy
, ALO diamonds (patro +1). Vogue sluneční brýle, OPTIQUE (patro +1). MIU MIU sluneční brýle, OPTIQUE (patro +1). Dámská šála s květinovým vzorem, Baťa (patro –1).  

Zdroj: Pinterest, archivy značek

Kačka
Mohlo by vás zajímat