Mall Style 14

12.6.2014

Jak už je naší tradicí, i tento měsíc jsme se vydali na lov street style. Opět se nám potvrdilo, že PALLADIUM navštěvují styloví, inspirativní lidé. Návštěvníci léto vítají každý po svém. Přestože někteří zůstávají věrní i v letních měsících černé, většina jich volí trendy bílou či syté barvy. Podívejte se, jaké outfity se nám tentokrát líbily nejvíce a nechte se jimi inspirovat! 

IMG_8413 copy

Mladé sympatické slečny přišly omrknout obchůdky v hezkých, vyvážených outfitech. Já osobně jsem se zamilovala do neonově zelené kolové sukně do pasu. Midi sukně jsou must have i letošního léta a tato varianta je rozhodně vydařený kousek. Kamarádce sluší její žlutavé šaty, které podtrhují ženskost. S oběma outfity výborně ladí páskové světlé sandálky, jejichž široký výběr najdete např. CCC boty (patro -2) a v Deichmann (patro -2).

IMG_8416 copy

Stylový mladý pán vsadil na jistotu. Ke kvalitní modrým džínům zvolil jednoduché tričko s drobným vzorem. Podle mého názoru na mužích nevypadá nic lépe než právě jednoduché tričko a džíny. Musí ale ovšem oboje padnout perfektně, jako je tomu v tomto případě.

IMG_8427_copy

Čistý minimalismus. Šedé skinny a volné bílé jednoduché tričko vypadají senzačně. Pro tento základ šatníku zamiřte do H&M (patro 0 a -1), které je v sortimentu basic oblečení bezesporu jedničkou. Mou oblíbenou částí outfitu jsou děrované polobotky v retro stylu. Pokud se vám také tak líbí, zajděte pro podobný kousek do Baťa (patro -1).

IMG_8409 copy

PALLADIUM zpestřily svými nápaditými outfity tyto dvě Japonky. Na první pohled zaujme krásná zářivá růžová sukně tulipánového střihu, ke které se skvěle hodí bílé jednoduché tílko a kožená hnědá kabelka. Celý look doplnila slečna lodičkami s mašlí. Její kamarádka vyrazila na lov do PALLADIA v outfitu připomínajícím japonský komix manga. Obula si masivní tenisky na vyšší platformě, které jsou hitem letošního léta. Líbí se mi podkolenky, které jsou skvělé nejen k sukním a šatům, ale i ke kraťasům. Na tričku má vtipný potisk míče ve tvaru srdce, s kterým by se ale fotbal hrál asi těžko:)

IMG_8405-Recovered copy

Slečna zvolila černobílou klasiku, která je letos obzlášť v kurzu. Černý podklad zjemňuje chlupatý blejzr, který můžete zakoupit v H&M (patro 0 a -1). Halenka je z lehkého vzdušného materiálu, ideální na léto. Celý outfit je doplněn zlatými detaily. Černobílá kombinace obzvláště vynikne s krásnými zrzavými vlasy, které slečna spletla do romantického, ledabylého copu.

IMG_8404 copy

Usměvavé Italce to ohromně sekne! Podařilo se jí hezky zkombinovat kostkovaný crop top s černým kloboučkem ve tvaru buřinky. Bunda kolem pasu outfit ozvlášťnuje a rudé rty mu dodávají šťávu. O tom, že je slečna milovnicí TOP SHOP (patro +1), svědčí nejen nákupní taška, ale její celkový styl.

IMG_8420_ copy

Bílá letos zkrátka letí! Tyto šaty jsem si zamilovala především díky perfektnímu střihu, který slečně výborně padne. Baví mě kombinace šatů s teniskami a elegantním psaníčkem.  Pro takové „paradoxy“ v módě má vyloženě slabost. Nebojte se též experimentovat, dost už bylo nudy!

Veronika
Mohlo by vás zajímat
14.8.2015
Od Petera