Červen by Palladium

13.6.2014

Na měsíc červen jsme pro vás v PALLADIU připravili ve spolupráci s nadací Magna Děti v tísni výstavu fotografií z rizikových oblastí světa. Pro školáky jsme pak nachystali sladkou odměnu za jejich celoroční snahu.
 

VÝSTAVA FOTOGRAFIÍ MAGNA DĚTÍ V TÍSNI

Magna Děti v tísni je obecně prospěšná organizace, jejímž posláním je pomáhat lidem v krizových oblastech světa, realizovat humanitární a rozvojové projekty ve světě zaměřené na pomoc lidem v nouzi, ať již způsobené chudobou, chorobami nebo válkou, a to bez ohledu na etnickou, náboženskou či rasovou příslušnost. Organizace v České republice působí od roku 2006, v terénu má přes 400 pracovníků. Výstavu fotografií z terénních míst organizace Magna Děti v tísni, které zobrazují příběhy z každodenního života lidí v krizových oblastech světa, si můžete přijít prohlédnout do PALLADIA na patře +1 od 3. do 30. 6. 2014.

Magna deti v tisni_2

KONEC ŠKOLNÍHO ROKU V PALLADIU

Školáci, přijďte v pátek 27. 6. 2014 od 9:00 do 12:00 h se svým vysvědčením do PALLADIA a my Vás odměníme sladkou dobrůtkou! U Infokiosku v přízemí dostanete od naší hostesky kupón ZDARMA na lahodnou a osvěžující zmrzlinu. Zpříjemněte si tak začátek letních prázdnin – nekonečné dva měsíce plné zábavy a dobrodružství! Ve vybraných prodejnách si nejen školáci budou moci nakoupit se slevou anebo využít další speciální nabídky.

PAL_Vysvedceni_2014_A1_594x841_2

Peter
Mohlo by vás zajímat