MALL STYLE 47 – Styloví návštěvníci v sexy rudé

5.11.2017

Ani klesající rtuť v teploměru nezabránila návštěvníkům PALLADIA vyrazit na nákupy ve stylových outfitech. Nechte se inspirovat pohodlnými, přesto trendy modely, ve kterých dominují červené prvky a nestárnoucí černá.

# Červená Karkulka

Nebojte se rozzářit šedé zimní ulice a pořiďte si pestrobarevný kabát. Dodá vám energii i během chladných pondělních rán a navíc se dá kombinovat snadněji, než si myslíte. Červená ladí s černou, bílou, šedou, stříbrnou a zlatou. Je tak ideální barvou na kouzelné adventního období. V PALLADIU navíc narazíte na perfektní rudý kabát téměř v každém obchodě.

#Milovaná černá

Jste zastánkyní názoru, že s celočerným outfitem nikdy nešlápnete vedle? Pak se oblíbeného zeštíhlujícího odstínu rozhodně nevzdávejte. V černých šatech a punčochách můžete vyrazit ráno do školy, odpoledne na kávu s kamarádkou a večer i na divokou party. Koženou bundičku si oblečte místo svetru a schovejte ji pod huňatý kabát.

# Doplňky hrají prim

Pokud si na výrazné outfity nepotrpíte, je ideálním řešením kouzlení s hravými doplňky. Šedé kalhoty, bílý top a černá bundička by zřejmě nijak nezaujaly, ale jakmile si k nim obléknete super velkou rudou šálu, celý model rázem ožije. Doplňky jsou pomyslnou třešničkou na dortu, proto je nikdy neopomíjejte!

# V jednoduchosti je krása

Během předvánočních nákupů je potřeba cítit se hlavně pohodlně! Zapomeňte proto na vysoké podpatky a obujte si oblíbené teplé tenisky nebo ploché nízké kozačky. Pokud chcete outfit přeci jen něčím ozvláštnit, vyměňte neforemný svetr za trendy bomber, který snadno schováte pod teplejší bundu. Díky vrstvení budete stylová za každých okolnosti.

# Vínová elegance

Čeká vás porada v práci, formální oběd nebo se chcete jen cítit elegantně a stylově zároveň? Pak sáhněte po vínových tónech, které k zimnímu období neodmyslitelně patří. Aby celek působil ještě kompaktněji, slaďte top nebo svetřík s kabelkou nebo jinými doplňky. Chlupatý přívěsek na kabelce je hravým oživením jinak klasického modelu.

Foto: vlastní

Natálie
Mohlo by vás zajímat