Outfity do opravdových mrazů

28.1.2019

I když venku pořádně mrzne, tak to neznamená, že se stylového oblečení musíte až do jara vzdát. Pořiďte si retro péřovku, funkční prádlo a zaměřte se na vychytané moderní materiály, které vás zaručeně zahřejí. 


# Stylová a naducaná

Pokud vám módní trendy nejsou cizí, pak vám určitě neunikly krátké péřové bundičky. V kurzu jsou hlavně ty extra naducané, které září barvami i vzory. Ve stříbrné nebo pruhované krasavici budete na 100 % nepřehlédnutelná. Jestli si na ultra odvaz netroufáte, vsaďte na pastelové nebo zemité tóny, které jsou více variabilní. Dnešní uvolněná doba přeje nápaditému kombinování. K naducané péřovce si proto klidně oblečte pouzdrovou sukni a kozačky. Pokud se ale do mixu elegantního a sporty stylu vrhnete, držte se pravidla „dvakrát měř, jednou řež“.

Stříbrná a trojbarevná bunda, Levi´s (patro –1). Starorůžová bunda, MANGO (patro +1). Khaki bunda,  H&M (patro –1, 0).

# Vychytávky na zahřátí

Patříte mezi zapřisáhlé zimomřivce, kterým je zima jednoduše všude a pořád? Pak je načase vytasit ty nejsilnější zbraně! Pod džíny si oblečte punčochy nebo místo kalhot sáhněte po termo legínách z koženky, které jsou elegantní a udrží vás v teple. Zimním #musthave je i nesmrtelný rolák a vlněné ponožky. Bavlněné cyklistické šortky jsou skvělou spodní vrstvou a věřte nebo ne, na jaře se budou nosit klidně i do města.

Legíny, Etam (patro –1). Triko z termo bavlny, termo legíny z koženky, TEZENIS (patro –1). Šortky a vlněné ponožky, H&M (patro –1, 0).

# Od hlavy až k patě

Doplňky dokážou divy. Kromě maxi šál se nosí také péřové nákrčníky, které udělají z kabátku hřejivý zimní kousek. V teple musí být také hlava a nohy, takže kulich a elegantní sněhule jsou sázkou na jistotu. Dobrá zpráva pro všechny zmrzlíky je, že zatímco dřív se podobné doplňky nosily jen na hory, dnes je do víru velkoměsta oblékají i světové celebrity. Takovým trendům fandíme, móda by totiž měla být nejen krásná, ale také pohodlná a praktická!

Tmavý prošívaný nákrčník, růžová čepice, nákrčník, RESERVED (patro 0). Klapky na uši, H&M (patro –1, 0). Sněhule, Baťa (patro –1).

Foto: archivy firem, Shutterstock.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat