Letošní Àpres-ski fashion trendy

6.1.2016

Ačkoli jsme bílé Vánoce letos nezažili, během prvních lednových dnů vše doháníme. Pokud se konečně chystáte vyrazit na lyže, zkontrolujte své vybavení, dokupte, co nemáte, obměňte, co už vás nebaví a hurá na hory! Pokud se v současných „ski trendech“ neorientujete, v následujících řádcích se dozvíte, jaké módní styly tuto zimu „frčí“!

„ČERNÉ VDOVY“ zbystřete, vaše barva totiž dostává i v lyžařském módním světě zelenou! Dávno už neplatí, že medaili vyhrává nejvíce výrazný element na sjezdovce. Ale i barevná střídmost a velká míra elegance je jedním z trendů pro letošní lyžařské období. Základem je temně černý outfit nakombinovaný z několika textur. Spojte pleteninu s lesklým polyesterem, kožešinou či prošíváním, model získá na plastičnosti a nebude to nuda. Originálním doplňkem bude třeba beranice, kterou jen tak nikdo mít nebude 😉

black catsuit

Kalhoty, adidas Concept Store (patro +0). Boty, Napapijri (patro +1). Mikina, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Rukavice + bunda, SPORTISIMO (patro -2). Vesta, A3 SPORT (patro -1). 

RETRO VZORY pokračují ve svém úspěšném tažení. Objevují se i na lyžařském oblečení a to v divokých variacích. V barevnosti se meze nekladou, čím pestřejší budete mít bundu, tím větší úspěch sklidíte! Nejžádanější jsou etno vzory, cik cak i op art. Neberte ohledy na to, jestli vám jednotlivé kousky k sobě ladí, jednoduše vybírejte podle nálady. Pokud se vám tento hravý, eklektický styl líbí, doporučuji zaměřit se na australskou sportovní značku Roxy, která se v tomto stylu doslova vyžívá 😉 Přesvědčit se můžete sami – aktuální zimní kolekce je toho důkazem!

colorful pattern_m

Nákrčník, Quiksilver & ROXY (patro 0). Bunda + lyže, SPORTISIMO (patro -2). Brýle, Quiksilver & ROXY. Tílko, FJÄLLRÄVEN (patro +1). Čepice, Quiksilver & ROXY. Zig zag bunda, SPORTISIMO. Obal na snowboard, Quiksilver & ROXY.

Divoké šelmy letos vyběhnou z džungle na sjezdovky, a to v pastelovémneonovém zbarvení. Smečku povede leopardí samice, která svým animálním stylem usadí všechny samce do židlí 😉 Já sama velkým fanouškem zvířecích vzorů nejsem, ale tento trend mě mile překvapil. Obzvlášť pak extrémně výrazné lyžařské kalhoty značky The North Face, které jsou naprosto unikátní! Pokud už dopředu víte, že se do velkých potisků rozhodně pouštět nebudete, zaměřte se třeba jen na doplňky – čepice, rukavice a šály.

wild feline_m

Nákrčník + fialová bunda, The North Face (patro -1). Čepice, SPORTISIMO (patro -2). Zelená bunda + boty, The North Face.

Zaujaly vás aktuální lyžařské módní trendy? Teď už zbývá jen předvést se v nich naplno!

Zdroj úvodní fotografie: pinterest.com

Peter
Mohlo by vás zajímat