Get The Look – 3 módní styly podle Zendayy

20.10.2020

Americká herečka a zpěvačka, kterou jsme si všichni zamilovali díky hlavní roli v seriálu Euphoria, má vytříbený styl i přesto, že je jí pouze čtyřiadvacet let. Přesně ví, co se hodí na jakou příležitost, aby zazářila, a přesto dostála danému dress codu. Možná i proto, že se v showbyznysu pohybuje už více než deset let. Tajemství jejího stylu spočívá v samozřejmosti a lehkosti, s jakou modely nosí. Inspirujte se touto mladou dámou i vy a dejte světu na odiv své sebevědomí.


Jedna barva, více materiálů

Zendaya dobře ví, že pokud chce mixovat vzory a materiály, je dobře se držet při zemi co se barevnosti týče. Když totiž zvolíte monochromatické barvy, je mnohem jednodušší skombinovat tak odlišné materiály, jako je šifon se saténem a pleteninou. Navíc, když mají ještě každý jiný vzor. Herečka dobře zvolila valéry hnědé a béžové, které jí krásně ladí s pletí a tak si mohla dovolit i výrazné boty.

Kalhoty, GERRY WEBER (patro +1); kalhoty, GERRY WEBER (patro +1); řetízek s přívěskem, Valentina (patro 0); halenka, Lindex (patro 0); boty, DEICHMANN (patro -2); klobouk, RESERVED (patro 0); béžový svetr, RESERVED (patro 0); kabát, GANT (patro 1).


Sofistikovaný kostým

Zendaya je mistryní ve vrstvení a u tohoto modelu ho dotáhla k dokonalosti. Vyzkoušejte i vy nakombinovat rozevlátou sukni s kalhotami, splývavou halenkou a přísně střiženým sakem. Doplňky pak volte, stejně jako zpěvačka, už jen jednoduše minimalistické.

Kabát, PIETRO FILIPI (patro 1); bundaGERRY WEBER (patro +1); sako, GERRY WEBER (patro +1); prsten, ALO diamonds (patro 1) šedá sukně, MOHITO (patro +1); kotníkové boty, WOJAS (patro -1).


Malé černé

Klasika, kterou by měla mít každá z nás ve skříni. Černé večerní šaty jsou totiž vždy skvělou volbou. Ať už si nejste jistá dresscodem akce, na kterou se chystáte, nebo se vám prostě jen nechce přemýšlet. Každá z vás by si měla najít ty své, které vyzdvihnou vaše přednosti a potlačí nedostatky. Zendaya miluje oversize modely, a tak i černé šaty volila v tomto duchu. Aby v nich ale nepůsobila ztraceně, zvolila střih s výrazným a hlubokým výstřihem a rafinovaným členěním.

Kabát, C&A (patro –1, 0); kotníkové boty, CCC (patro -2);  černé šaty s průsvitnými rukávy, MOHITO (patro +1); černé dlouhé šaty,  H&M (patro -1, 0); kozačky, GEOX (patro 1); asymetrické šaty, Patrizia Pepe (patro 1).

Burda
Mohlo by vás zajímat