Jaké jednodílné plavky letos nosí přední celebrity?

20.6.2016

Jaké plavky vládnou letošní sezoně? Jednoznačně ty jednodílné! Tuhle trendy alternativu nosí celebrity už pořádně dlouho a my si myslíme, že by neměla zůstat jen u hollywoodských hvězd. Vyrazili jsme proto do PALLADIA a vybrali pro vás ty nejlepší jednodílné kousky inspirované šatníkem celebrit. Jestli zvolíte ty s volány, síťovinou nebo šněrováním, to už necháme jen na vás.

Černá klasika

Exotická hvězda seriálu Prolhané krásky Shay Mitchell zvolila minimalistické černé plavky s rafinovanou síťovinou. S tou letos rozhodně zabodujete. Síťovina ve spojení s černou je dvojitou výhrou. Nejenže vypadá neskonale elegantně a šik, ale také opticky zúží váš pas. Pokud se vám model Shayi líbí tak, jako nám, tak neváhejte zajít do H&M, kde na váš tyhle trendy krásky s promyšleným designem čekají.

1

Plavky, H&M (patro -1, 0).

Hravé vzory

Pro ty z vás, které milují barvy a vzory nabízí ideální řešení brazilská modelka Victoria´s Secret Alessandra Ambrosio. Ta zvolila hravé plavky s nápaditým střihem. Co se vzorů týče, nebojte se odvázat. K létu prostě patří crazy potisky všech možných barev, které skvěle vyniknou na opálené pokožce. Plavky v celku s trendy aztéckým vzorem najdete v F&F. Pokud vás Alessandry model opravdu oslovil a chcete jej napodobit do posledního detailu, rozhodně nevynechte H&M, kde pořídíte obdobné plavky s volánem. Nebojíte-li se experimentovat jak se vzory, tak se střihy, zamiřte pro perfektní kousek do Tally Weijl.

capture-decran-2015-06-19-a-044322-pm

aless

Plavky s aztéckým vzorem, F&F (patro +1). Plavky s volánem, H&M (patro -1, 0). Plavky s průstřihy Tally Weijl, (patro -1).

Trendy šněrování

Elegantní, svěží a nápadité. Takové jsou plavky modelky Emily Ratajkowski. Originální průstřihy a šněrování letos letí. Ať už vsadíte na jednobarevnou klasiku se zajímavými zády, sexy modré s hlubokým výstřihem či vzorovaný model s decentním šněrováním u dekoltu, nešlápnete vedle. Tento rafinovaný typ plavek je letos prostě sázkou na jistotu. 

capture-decran-2015-09-21-a-020345-pm

emrata

Černé plavky, Marks&Spencer (patro 0, +1). Plavky se šněrováním, H&M (patro -1, 0). Černobílé plavky, Marks&Spencer (patro 0, +1).

Monokiny

Monokiny jsou jedním z klíčových prvků letošního léta. Na plavky spojené módními pruhy nedá dopustit hvězda reality show Kylie Jenner. Podobné ultrastylové plavky najdete i v PALLADIU. Decentní bandáž nabízí Reserved v minimalistické černobílé či hravé barevné kombinaci fialové, tyrkysové a růžové. Odvážné monokiny spojené pruhem uprostřed, ve kterých se zezadu krásně opálíte, protože vzadu vypadají jako klasické dvoudílné plavky, koupíte v H&M.

kylieaskylie

Černobílé, Reserved (patro 0). Oranžové,  H&M (patro -1, 0). Barevné, Reserved (patro 0).

Zdroj veškerých fotografií: Pinterest

Klára
Mohlo by vás zajímat