Get the Taylor Swift look!

7.1.2016

Šestadvacetiletá hvězda světového hudebního nebe Taylor Swift je známá nejen svými písněmi, ale i svým vybraným módním stylem. Jejím šatníkem se prolínají krátké topy, vysoké pasy a upnuté střihy, které dají vyniknout její útlé postavě. Pokud jste stejně jako Taylor milovnice jednoduchosti, inspirujte se jejím stylem pro zimní období!

LOOK #1: Kostky a klobouk

Zima v podání Taylor Swift rozhodně není nudná! Nechte se od ní inspirovat: v pražských ulicích, kde drtivou většinu kolemjdoucích uvidíte v černých kabátech, vyniknete v modrém oversized kabátku s károvaným vzorem, zpod kterého vykukují kontrastní hořčicové šaty. Bordó punčochy (Calzedonia, na patře 0 v PALLADIU) nejen tento outfit krásně barevně doplní, ale i zahřejí vaše nožky obuté do hnědých kožených bot na vysokém podpatku. Teď už jen do ruky vínovou kabelku a nasadit na hlavu buřinku… A zimy ve městě se nemusíte bát!

taylor swift look

Károvaný kabát a buřinka,  MANGO (patro +1). Hořčicové šaty, Lindex (patro 0). Kabelka, Baťa (patro -1). Kotníkové boty na vysokém podpatku, CCC Boty (patro -2).

 

LOOK #2: Černá v kombinaci s… černou

Na konci listopadu si Taylor Swift vyrazila do restaurace v Beverly Hills celá v černém. Černá rozhodně nemusí působit nudně ani smutně, pokud ji rozsvítíte kombinací lesk a mat. Tuto podmínku splňuje koženková bunda z Orsay (najdete na patře 0 v PALLADIU), která rafinovaně spojuje lesk kůže se semišem, stejně tak jako boty z Deichmannu (patro -2). Černé kotníkové boty na vysokém podpatku jsou velmi častou volbou obuvi zpěvačky Taylor – i ten nejobyčejnější outfit povýší na další úroveň a nohy každé ženy v nich vypadají prostě božsky!

taylor swift look (2)

Koženková bunda, Orsay (patro 0). Černé slim kalhoty, F&F (patro +1). Kabelka s hadím vzorem, Reserved (patro 0). Boty na jehlovém podpatku, Deichmann (patro -2).

 

LOOK #3: Let’s get this party started!

Kabát v odstínu velbloudí srsti, černá minisukně a vínový top jsou kombinací, ve které vyrazila tato sedminásobná držitelka Grammy do londýnských klubů. Pro party večer v Praze svůj outfit inspirovaný touto zpěvačkou doplňte béžovou kabelkou (Deichmann) a klasickými černými lodičkami s otevřenou špičkou… A hvězdná noc může začít!

taylor swift look (3a)

Vínový top a černá sukně, Tally Weijl (patro -1). Béžový kabát, Promod (patro 0). Kabelka, Deichmann (patro -2). Černé lodičky, Guess (patro +1).

 

Taylor Swift ukazuje, že se nepotřebuje ověsit drahými kameny nebo bižuterií od hlavy až k patě, aby vypadala jako star. Její smysl pro jednoduchost a nadčasovost mě opravdu baví a doufám, že zaujal i vás!

K.

 

Zdroj úvodního obrázku: Pinterest.com

Zdroj obrázků: http://www.marieclaire.com & http://taylorswiftfashionstyle.tumblr.com

Karolína
Mohlo by vás zajímat