Letní osvěžení z kavárny

18.6.2018

Taky vám už tropické teploty lezou ušima a raději než v práci, byste seděli se studeným drinkem v plážovém baru na okraji moře nebo se alespoň potulovali ulicemi s drinkem v ruce? Letenku ani dovolenou vám bohužel zařídit nemůžeme, ale máme pro vás pár tipů na výborné ledové drinky, na které vám doporučujeme zastavit se v PALLADIU… ať už cestou z obědové pauzy nebo po cestě domů.  


Patříte mezi milovníky kofeinu, ale v takovém horku se své milované kávy raději vzdáte? Nemusíte! Stačí se zastavit v kavárně Costa Coffee na patře 0 a vyzkoušet kávu na ledový způsob. V nabídce objevíte takovou hvězdu, jako je Coffee Frostino, jehož základem je espresso z kávy Mocha Italia rozmixované s ledem. Navíc ho doporučujeme ochutit si ho vanilkou, karamelem nebo čokoládou.

Costa Coffee, (patro 0).

Nehledáte žádné novinky a raději volíte jistotu? Pak si dejte svoji oblíbenou kávu na ledu. Můžete vybírat mezi ledovým cappuccinem ledovým Mocha. A nebo patříte do týmu ledového Latté? Pokud jste již svoji denní dávku kofeinu vyčerpali a přesto hledáte něco osvěžujícího, zkuste Fruit Cooler. Osvěžující nápoj připravený z ovocného džusu a ledové tříště, třeba s příchutí malin a ostružin. Rádi byste trochu té exotiky? Žádný problém, najdete ji ve variantě s příchutí manga a maracuji.

A teď něco pro fajnšmekry, co kávu jinak, než horkou, nepijí;). Nejen romantické duše se mohou zasnít nad šálkem Pink Corto korunovaným něžným růžovým motivem. Nebojte se, káva nechutná po růžích ani po jahodové zmrzlině. Celé kouzlo barevného umění rainbow latte art spočívá v kapce neutrálního potravinářského barviva v mléce, která chuť kávy nijak neovlivní.

Sturbucks Coffee, (patro –1, –2).

Dobrá káva je v současné době ve velké oblibě, ale po světě běhají i lidé, kteří kávu nepijí a naopak dávají přednost kvalitnímu čaji. Čajomilům tedy můžeme všemi deseti doporučit návštěvu Starbucks Coffee. Zde si v příjemném prostředí můžete posedět nad skleničkou (dvěma či více 😉 Shaked Infused Ice Tea.

Sturbucks vytvořil nový a odvážný způsob ochucení ledového čaje bez umělých příchutí a sladidel. Jedná se pouze o čerstvé ovoce, bylinné směsi a nic jiného! Na menu najdete klasickou příchuť broskve a citrusů se zeleným čajem, ale i jahody v kombinaci s černým čajem nebo ananas a zelený čaj. Je jen na vás a vašich chuťových buňkách, kterému pokušení podlehnete :).

 

 

 

 

 

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat