Krok za krokem do zimy

29.10.2019

Je nejvyšší čas pořídit si nové obutí do chladného období roku. Pokud ještě nemáte ujasněno jaké boty si vyberete, projděte si následující přehled. Rozdělili jsme vám aktuální nabídku podle preferencí, způsobu života a příležitostí.


Dlouhonožka

Vysoké kozačky ke kolenům a nad kolena jsou určeny jen pro dlouhé a štíhlé nohy. Pokud nejste jejich majitelkou, tak na ně raději zapomeňte. Ženám malého vzrůstu neudělají dobrou službu. S ohledem na toto sexy obutí je třeba citlivě sladit celý outfit, aby výsledek nepůsobil vulgárně.

Černé úzké, MOHITO (patro +1). Hnědé, CCC (patro -2). Cihlové, RESERVED (patro 0). S přezkou, Elisabetta Franchi, FADE (patro +1). Se zlatým podpatkem, GEOX (patro +1). S dvěma pásky, DEICHMANN (patro -2). Béžové, Orsay (patro 0). S ozdobným okrajem, Elisabetta Franchi, FADE (patro +1).
Ilustrační foto: ESPRIT (patro +1).


Stálice

Obuv, se kterou neuděláte chybu, jsou kotníkové boty elegantního tvaru, na jehle nebo s plochou podrážkou. Nikdy nevyjdou z módy a hodí se téměř k jakémukoli outfitu.

Černé, Baťa (patro -1). Hnědé, WOJAS (patro -1). Leopardí, GEOX (patro +1). Bílé, ECCO (patro +1). Hnědé s poutkem, Baťa (patro -1). Černé se cvoky, DEICHMANN (patro -2). Ilustrační foto: ESPRIT (patro +1).


Horalka

Mnoho značek má ve své aktuální nabídce boty ve stylu outdoorové obuvi. Pokud se vám nehodí do vašeho stylingu, pořiďte si je alespoň jako vycházkovou obuv. Mají protiskluzovou podrážku, jsou teplé, nepromokavé a fixují nohu v kotníku.

Černé s přezkou, Guess Footwear (patro +1). Žluté, Tamaris (patro -2). Bílé, DEICHMANN (patro -2). Černé, TOSCA BLU (patro +1). Zelené, DEICHMANN (patro -2). Růžové, Baťa (patro -1).
Ilustrační foto: DEICHMANN (patro -2). 


Sportovkyně

I v zimním období nedají mnohé z nás dopustit na tenisky, a to z mnoha důvodů. I na kluzkých chodnících se v nich snadno udržuje balanc. Na rozdíl od kozaček mají silnou podrážku, tudíž chrání před chladem od země a v případě, že mají po obvodu a ve špičce koženku nebo gumu, i před sněhovým popraškem. Navíc „vzduchová kapsa“ ve špičce boty izoluje prsty od mrazu.

Fuchsiově růžové, GEOX (patro +1). S trikolórou, DEICHMANN (patro -2). Zářivé, ESPRIT (patro +1).  Leopardí, WOJAS (patro -1). Vínové a hnědé kotníkové, CCC (patro -2). Bílé kotníkové, TOSCA BLU (patro +1). Modré kotníkové, Converse, PERY (patro -2).
Ilustrační foto: ESPRIT (patro +1).

 


Tip na závěr: Madam kuráž

Také jste jako malá toužila po stříbrných „Zlatých hromnicích“ z filmu Bota jménem Melichar? Teď si svůj dětský sen můžete splnit. A kdy jindy je vynést než v době večírků a oslav příchodu Nového roku. Buďte smělá!

Kozačky Elisabetta Franchi, FADE (patro +1). 


Úvodní ilustrační foto: ESPRIT (patro +1).

P.S.: Nezmeškej slevy bot během Black Friday víkendu v PALLADIU (29. 11. – 1. 12. 2019) – více informací najdeš tady

Burda
Mohlo by vás zajímat