Co na sebe na Valentýnské rande?

7.2.2017

Slavíte svátek zamilovaných? Ať už ano nebo ne, pak jistě nebudete mít nic proti, zajít si se svou polovičkou na krásnou večeři nebo sklenku vína a třeba právě na sv. Valentýna. V čem teda vyrazit v únoru na večeři se svou drahou polovičkou, vypadat sexy, chic a ještě být v teple?

Jednou z variant jsou kozačky nad kolena na vysokém podpatku, které jsou ženské, dělají krásně dlouhé nohy a chlapi je zbožňují. Klidně k nim oblečte džíny nebo kožené legíny. Oblékněte oblíbený top a zachumlejte se do kožíšku, ať už pravého či umělého. S podobným outfitem chybu neuděláte.

 Top – Promod (patro 0), džíny – RESERVED (patro 0), kabelka – F&F (patro 1), kožich – Marks & Spencer (patro 0 a 1), boty – Office Shoes (patro -1)

Pokud přece jen sáhnete po šatech, nic nezkazíte malými černými koktejlkami. Pokud by se vám černé šaty zdály nudnou volbou, zaměřte se na střih, materiál a vzor. Já si pod šaty oblékla zajímavou podprsenku s proužky, která outfit hezky oživila a hlavně bude při valentýnské večeři malinko provokovat také vašeho partnera :). Přece jen se jedná o svátek zamilovaných, tak proč nepopustit trošku uzdu představivosti.

Šaty– Promod (patro 0), kabelka – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1), punčocháče – F&F (patro 1), sluneční brýle – PIETRO FILIPI (patro 1)
Pokud chcete vyjít v šatech nebo v sukni, pak si rozhodně oblékněte punčocháče, ideální jsou černé a ty které neprosvítají. Já jsem k mini sukni obula modní kotníkové boty, abych outfit odlehčila, ale vy si klidně obujte oblíbené kozačky nebo kotníkové boty na podpatku, záleží jen na vás, v čem se budete cítit nejlépe. Protože v únoru je stále zima, mohu vrstvit, takže jsem si pod kožíšek vzala koženou bundu, která k sukni nebo k šatům vypadá skvěle a v restauraci nebo v baru se bude hodit. Celý outfit jsem oživila výraznou kabelkou, barevných doplňků se rozhdoně nemusíte bát a nezapomeňtě, že barva obuvi  a dopňků nemusí být stejná.
Šaty – Calvin Klein (patro 1), kožich – Promod (patro 0), kabelka – TOPSHOP (patro 1), boty – Office Shoes (patro -1)
Poslední outfit se nese v duchu posledních módních trendů, které velí vrstvení. Využijte přítelův šatník, oblečte dlouhou bílou či modrou košili, na ní dejte kašmírový svetr, místo kalhot si vezměte koženkové šortky a celý model doplňte vysokými kozačkami nad kolena. Trendy outfit máte na světě a věřte, že v něm budete jedinečná.
Košile a svetr – MANGO (patro 1), kozačky nad kolena– RESERVED (patro 0), kabelka – H&M (patro -1 a 0)

A nezapomeňte úsměv, protože ten vám bude slušet ze všeho nejvíce.

P.S.: Nemáte-li ještě rozmyšleno, kde letošního Valentýna oslavíte, přijďte do PALLADIA http://bit.ly/2lgM3Ry

CzechChicks
Mohlo by vás zajímat
29.6.2017
Od Kláry