Get The Look z Pařížského týdne módy

20.10.2019

Na zářijovém týdnu módy v Paříži předvedly své kolekce pro nadcházející sezonu jaro/léto 2020 ty nejluxusnější značky – Chanel, Dior, YSL, Balmain, Givenchy nebo Louis Vuitton. V hledáčku fotoaparátů nebyly jen modely z přehlídkových mol, ale také outfity, které byly k vidění v pařížských ulicích.


Zajímavé a atraktivní looky předváděly nejen módní redaktorky, blogerky a influencerky, ale také lidé mimo módní branži. Vybrali jsme pro vás tři různé styly. Který bude ten váš?

Brittany Xavier

Elegantní sako a krajkovou blůzu „shodila“ americká influencerka moderním střihem kalhot a humpoláckými botami s masivní podrážkou. Zároveň tím celý outfit oživila. 

Sluneční brýle Ray-Ban, OPTIQUE (patro +1). Blůza, RESERVED (patro 0). Zlatý prsten s diamanty, ALO diamonds (patro +1). Kabelka, CCC (patro -2). Sako a kalhoty, RESERVED (patro 0). Boty Pepe Jeans, PERY (patro -2).

Yoyo Cao

Singapurská designérka, stylistka a podnikatelka vytvořila moderní look. Bohémský kožich a k němu sladěné kozačky doplnila basic tričkem a džínami v bílé barvě a střízlivými doplňky. Je to svěží a chic!

Brýle Tom Ford, Eiffel optic (patro -1). Náušnice, PANDORA (patro +1). Kabát z umělé kožešiny, RESERVED (patro 0). Triko, H&M (patro -1 a 0). Džíny, RESERVED (patro 0). Kozačky, Baťa (patro -1).

Vittoria Ceretti

Italská modelka zvolila maskulinní styling: volný svetr a džíny, oversize sako a „ugly” tenisky. Vybrané kousky tvoří v kontrastu s její přirozenou krásou provokativní kombinaci.

Sluneční brýle Ray-Ban, OPTIQUE (patro +1). Svetr, H&M (patro -1 a 0). Kabelka, Baťa (patro -1). Džíny a sako, RESERVED (patro 0). Tenisky, DEICHMANN (patro -2).

Burda
Mohlo by vás zajímat