Krajkové bralette podprsenky jako součást stylového outfitu

10.5.2016

Krajkové bralette podprsenky jako součást stylového outfitu jsou letos velkým módním trendem. Oproti dřívějšku, se dnes podprsenky již neschovávají a v letních horkých dnech se dají nosit dokonce místo topu. Jak je správně zkombinovat, aby celek nepůsobil vulgárně? To a mnohem víc se dočtete v dnešním módním příspěvku.

Pokud jste zastánkyní přirozené krásy a super vycpané „pushapky“ jsou pro vás nutným zlem, pak si žhavý módní trend jistě oblíbíte. Jediné úskalí, které podprsenky bez vycpávek skýtají je, že se hodí spíš pro ženy s menšími košíčky. Pokud vás tedy příroda náležitě obdařila, porozhlídněte se raději po větší podpoře.

1. Jemně vykukující

Jestliže si netroufáte vyjít do ulic oděná jen v podprsence, zkuste nejprve jemnější variantu. Pořiďte si obyčejné tričko třeba z basic oddělení obchodu H&M (patro -1,0) a doplňte ho o zajímavé střižený bralette (podprsenka bez výstuže a kostic) s nevšedními průstřihy. Výsledek bude sexy, a přitom si zachováte dostatek kýženého ženského tajemství. Barvám se meze nekladou, nicméně s černou klasickou nešlápnete nikdy vedle.

a
Tričko H&M (patro -1, 0). Sluneční brýle, H&M (patro -1, 0). Podprsenka, TEZENIS (patro -1). Šortky, TOPSHOP (patro +1). Boty, A3SPORT  (patro -1). Batůžek, MANGO (patro +1).

2. Pro odvážné

Jste ráda o krok napřed a ochota experimentovat vám není cizí? Pak se neváhejte odvázat a zkuste si delší bralette obléct místo topu. Odvážný model doplňte o sukni či kalhoty s vysokým pasem. Pupík by vám nikdy neměl koukat! Výsledkem by bylo až příliš mnoho odhalené kůže. Nezapomeňte si na ramena přehodit lehkou bundičku, přece jen „podprda“ moc nezahřeje ;).

b

Sako, MANGO (patro +1). Vzorovaná podprsenka, TOPSHOP (patro +1). Sluneční brýle, H&M (patro -1, 0). Psaníčko, H&M (patro -1, 0). Džíny, TOPSHOP (patro +1). Černá podprsenka, MANGO (patro +1). Boty, MANGO (patro +1).

3. Průsvitné materiály

Pokud se vám do veřejného svlékání moc nechce a přesto toužíte krásný krajkový model ukázat světu, vsaďte na transparentní materiály. Právě průsvitné halenky jsou in již několik sezón. Obléct si pod ně neprůsvitné tílko by byla velká škoda. Propracované zářivé podprsenky, které nabízí například značka Lindex (patro 0), by byl hřích neukázat.

c

Zelená a růžová podprsenka, Lindex (patro 0). Bomber, H&M (patro -1, 0). Sukně, TOPSHOP (patro +1). Halenka, F&F (patro +1), Boty, Office Shoes (patro -1).

4. Inspirace ze světa

Že jsou nevycpané bralette podprsenky cool trendem, dokazují i slavné osobnosti a hlavně andílci americké značky Victoria´s Secret, které se bez nich neudělají ani krok. Mladičká modelka Taylor Hill odhaluje svou podprsenku téměř v každém jejím povedeném street outfitu. A nejvíce inspirací trendem volnosti 70. let nenajdete nikde jinde, než na slavném hudebním festivalu Coachella, který se konal letos na jaře.

CHOA

Coachella festival

taylor

Modelka Taylor Hill

Dodejte si trochu odvahy a vyzkoušejte hit letošního léta na vlastní kůži. Obdiv mužů zaručen ;).

Zdroj fotek: Pinterest.com, archiv firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat