Kosmetické zázraky, které stojí za vyzkoušení!

27.3.2017

Přírodní přípravky Havlíkovy apotéky vás příjemně naladí, osvěží a dokonce vyléčí spoustu neduh. Jak se tahle česká značka stala vyhledávanou kosmetickou firmou a jaké novinky stojí za vyzkoušení? Pojďte společně s námi objevit kouzlo přírody a nadchnout se čistými ingrediencemi.

Trocha historie

Zakladatel Karel Havlík zastával názor, že nejlépe pomáhá sama mocná příroda. Vyráběl kosmetiku podle vlastních receptur a ze zdravých přírodních surovin, které si sám sbíral. Zároveň využíval i tradiční osvědčené receptury sahajících až do 17. století. Bohužel kolem roku 1950 musel pan lékárník firmu zastavit a svou věhlasnou sbírku kosmetických receptur zasunout hluboko do šuplíku. Na výsluní se totiž dostaly „účinné“ chemické preparáty.

A jak je to dnes?

Havlíkova přírodní apotéka (patro -1) v současnosti znovuobjevuje kouzlo a sílu pozapomenutých receptur a s respektem je obohacuje o moderní vědecké poznatky. Stalo se tak mimo jiné díky vstřícnému přístupu vnučky pana lékárníka a také proto, že příroda ani péče o pokožku už dnes spoustě z vás není lhostejná!

Jaro je tady

A s ním i voňavé novinky!

Na jaře se probouzí nejen příroda, ale i každá žena. Každá chce být krásná, milovaná a mít nádhernou a čistou pleť. Každá chce zářit. Havlíkova přírodní apotéka (patro -1) je tady, aby s tím každé ženě pomohla. Její kosmetické produkty čerpají z čisté přírody, respektují ji a snaží se od ní poučit. Bylinky, které zpracovávají, pěstují dokonce na vlastních ekozahradách. Můžete si být jisti, že chemií a agresivním látkám se v jejich produktech obloukem vyhnete. A jaké novinky vám na jaře Havlíkova přírodní apotéka (patro -1) přináší?

Čistá pleť

Základem zdravé pleti je její čištění. Proto naleznete v Havlíkově přírodní apotéce hned 3 druhy odličovací vody. Každá z nich je speciálně vyvinuta pro určitý typ pleti, ale jedno mají všechny společné. Jsou jemné, nedráždí pokožku a dokonale odstraňují nečistoty, prachové částečky a make-up.

# Pramen krásy

  • Pro problematickou pleť
  • Akné se zlepšuje, mastnota pleti se optimalizuje a pokožka je svěží a čistá

# Kouzelná studánka

  • Pro žíznivou, suchou pleť
  • Pleť je svěží, hydratovaná, vypnutá

# Kapka rosy

  • Pro všechny typy pleti
  • S obsahem extraktu kopřivy dvoudomé, která pomáhá ke zdravému, svěžímu a krásnému vzhledu bez nedokonalostí
  • Pro zdravý a svěží vzhled

Krásné vlasy

Olej ze šalvěje hispánské neboli chia olej je přímo zázrakem pro roztřepené konečky vlasů bez života. Obsahuje vysoký počet proteinů a široké spektrum účinných látek pro zdraví vlasů a pokožky a navíc chrání před UV zářením. Výsledkem jsou přirozeně hydratované vlasy, lesklé, krásné a chráněné proti sluníčku. Stačí nanést 1-3 kapky do dlaní, rozetřít rukou a vmáčknout do konečků umytých, vlhkých nebo suchých vlasů. A lesklé vlasy jako nikdy předtím jsou rázem na světě!

Dobrá nálada a klidný spánek

Dámský likér z okvětních plátků růží je ideální pro ty, které touží mít lepší náladu a klidnější spánek. Růžové lístky jsou trhány s láskou a úctou k přírodě. Produkt se doporučuje všem ženám nad 18 let a zaručeně zabere, když máte nepřekonatelnou chuť rozmazlit se a zlepšit si náladu.

Foto: Pinterest.com, archivy firmy

Natálie
Mohlo by vás zajímat