Jaké boty vám letošní sezónu nesmějí utéct!

19.5.2016

Nic neudělá ženě větší radost, než zbrusu nové boty. Je jedno jestli jich má v botníku nespočet, na trendy nový kousek se najde místo vždy! Proto vám poradíme, jaké sandálky a tenisky jsou letos v kurzu, a které modely jednoznačně musíte mít. Jedno je jasné, s proutěnými espadrilkami a botami se šněrování letos nešlápnete vedle!


Sexy šněrování

Ať už zvolíte model s podpatkem nebo bez, budete vždy za řeckou bohyni. Nezapomeňte ale, že šněrované boty sluší především majitelkám delších hubených nohou. Boubelky by měly na podobnou obuv raději zapomenout a pořídit si třeba šněrovaný top.

snerovani

 

Černé boty na podpatku, TOPSHOP, TOPMAN (patro +1). Modré espadrilky, TOPSHOP, TOPMAN (patro +1). Červené boty na podpatku,  MANGO (patro +1). Římské kožené sandály, MANGO (patro +1).  Zlaté sandálky, H&M (patro 0, -1). 

Vzdušné sandálky

Praktické sandálky jsou jednoduše letním „must have“. Nosí se ve všech barvách, včetně metalických materiálů. Dbejte na to, aby byly opravdu pohodlné. I ten nejkrásnější model totiž nevytáhnete kvůli tvrdé podrážce celou sezónu ze skříně.

sandale

 

Zlaté sandálky, Deichmann (patro -2). Bílé sandálky, F&F (patro +1). Stříbrné sandálky, H&M (patro 0, -1). Červené boty, CCC Boty (patro -2). 

Módní espadrilky

Nejen známé značky vsadily na trendy slaměnky. Jako by se s plátěnými botami s proutěnou podrážkou letos roztrhl pytel. Jsou pohodlné a hodí se jak k elegantnějšímu, tak sportovnějšímu looku. V obchodním řetězci H&M (patro 0, -1) navíc najdete spoustu dostupných variant a můžete si proto pořídit hned několik kousků.

espadrilky

Květované boty, H&M (patro 0, -1). Pruhované boty, Deichmann (patro -2). Stříbrné espadrilky, Office Shoes (patro -1). Černé espadrilky, MANGO (patro +1).  Aztécké boty, H&M (patro 0, -1). 

Pohodlné tenisky

Od té doby co se tenisky začaly nosit i k elegantním outfitům, jsou nutným prvkem vašeho šatníku. Pořiďte si kromě klasických „conversek“ i model s vyšší podrážkou. Fantazii se meze nekladou!

tenisky

 

Bílé tenisky Nike, Foot Locker (patro 0). Tenisky na platformě, MANGO (patro +1). Puntíkaté tenisky,  H&M (patro 0, -1). Žluté tenisky Converse, Office Shoes (patro -1). Růžové tenisky,  H&M (patro 0, -1). 

S platformou

Toužíte být na letní party za hvězdu, a přesto neprotrpět noc na jehlových podpatcích? Pak jsou pro vás tou ideální volbou střevíčky na platformě. Jsou pohodlné a vaše nohy budou díky nim sahat až do nebes.

paltforma

 

Bílé boty, F&F (patro +1). Světle hnědé boty,  H&M (patro 0, -1). Hnědé boty s třásněmi,  H&M (patro 0, -1). Boty s modrou špičkou, Deichmann (patro -2). 

Zdroj fotek: Pinterest, archivy firem

Natálie
Mohlo by vás zajímat