Pojďte si hrát!

12.12.2017

Během svátků by se mělo hlavně odpočívat a pořádně bavit! Pokud si chcete užít vydařenou párty s přáteli, sblížit se s rodinou nebo se něco zajímavého dozvědět, jsou společenské hry tou správnou volbou. Kupu legrace ale i napětí si užijete u her kvízových, strategických, logických, karetních, párty, dětských nebo hlavolamů. Jakou letos na Vánoce vybrat?

KVÍZOVÉ HRY

Jste známý všeználek, který ve všeobecných znalostech strčí kde koho do kapsy? Vyznáte se v logických úlohách a napínavé soutěžení vám rozproudí krev v žilách? Pak si kvízové hry plné zajímavostí rozhodně zamilujete.

Svět her Albi (patro -2) 

Tajemství těla

Podívejte se sami na sebe jinýma očima. Zkoumání lidského těla je nekonečná zábava. Víte, že lidské tělo vyprodukuje za půl hodiny tolik tepla, že by přivedlo k varu asi 4 litry vody? Že na úsměv potřebujeme 17 druhů svalů, kdežto na zamračení 43? Lidské tělo je tak fascinující stroj, že nám stále nabízí stovky záhad a zajímavostí. Desková hra Tajemství těla vám prostřednictvím téměř 900 otázek poodhalí některé z nich.

 

PÁRTY HRY

Chystáte velkolepý večírek pro své přátele a chcete si být jisti, že o zábavu bude postaráno? Kromě dobrého jídla a pití si připravte také originální hru, díky které se hosté lépe poznají a určitě se pořádně zasmějí!

 

Svět her Albi (patro -2) 
Neobvyklí podezřelí
V párty hře Neobvyklí podezřelí je úkolem hráčů na základě indicií vybrat z dvanáctky podezřelých jednoho pachatele. Jeho totožnost však zná pouze jediný hráč – a jeho nápovědy nemusí být vždy tak úplně k užitku. Čím dříve se podaří pachatele odhalit, tím více bodů hráči získávají. Ale pozor, na základě rozhodnutí hráčů může ve vězení skončit i naprosto nevinný člověk!

TAK TROCHU JINÉ PEXESO 

Také jste si jako malí díky pexesu rádi trénovali paměť? Pak vás vychytané pexeso nejen pro děti nadchne. Nejenže probudí vaše mozkové buňky, ale při výsledném sčítání kartiček můžete být pořádně překvapeni…

ComicsPoint (patro -2)

Sherlock Holmes První sběratelské pexeso

Během hraní pexesa s ilustracemi českého komiksového kreslíře Petra Kopla, bude o zábavu postaráno! Stejně jako případy Sherlocka Holmese, není ani tohle pexeso tak jednoduché, jak se na první pohled zdá. Nevyhrává nutně ten, kdo má na konci hry nejvíce nasbíraných párů dvou stejných kartiček ale ten, jehož kartičky mají po sečtení nejvyšší počet bodů.

NETRADIČNÍ MONOPOLY

Kdo kdy nestrávil hodiny hraním napínavých Monopolů? Pokud se chcete do hry opravdu zažít, bude kolekce s hvězdnými válkami tím pravým ořechovým. Star Wars si teď můžete užít nejen v kině, ale i z pohodlí vašeho obýváku.

ComicsPoint (patro -2)

Star Wars Monopoly

Tato verze populárních Monopoly nesmí chybět v domácnosti žádného pravého fanouška Hvězdných válek. Přidejte se na temnou nebo světlou stranu síly a dobijte celou galaxii, planetu po planetě. Herní doba se pohybuje kolem jedné hodiny, takže se při dlouhých zimních večerech rozhodně nebudete nudit.

ORIGINÁLNÍ ŠACHY

Jste zapřísáhlým fanouškem komiksů a zároveň máte rádi strategické hry? Pak vypněte počítat, a pojďte si zahrát partičku vychytaných šachů, které nabízí širokou škálu superhrdinů i zloduchů.

ComicsPoint (patro -2)

Batman Šachy

Tyhle šachy jsou super dárkem, ať už pro fanouška Batmana, Jokera nebo prostě DC Comics. Jde o klasické šachy, jak je všichni známe, stylizované do postav a světa Temného Rytíře. Je jen na vaší strategii, zda zvítězí spravedlnost nebo Gotham ovládne chaos.

 

Foto: Pinterest.com, Usborne.com, Alhayat.com

Natálie
Mohlo by vás zajímat
12.6.2015
Od Petera