Samsung Shop zve dál

24.4.2014

Máte rádi chytré vychytávky na své chytré telefony? Ujíždíte na nových technologiích?
Tak to určitě zajděte do relativně nového Samsung Shopu (patro -1), který teprve od loňského října předvádí v PALLADIU modely jednoho z největších konkurentů značky Apple (tu seženete v prodejně iSTYLE, patro -1).

samsung (1)
A to na ploše 219 metrů čtverečních. Samotný obchod je úhledně rozdělený do několika sekcí, které na sebe plynule navazují. Kdejaký interiérový architekt by mohl závidět. Najde se tu relax zóna (s komfortními sedátky a velkou televizí, jak jinak), takzvaná Experience zóna, kde si můžete nechat poradit s výběrem nových vychytávek, a nakonec servisní zóna, kde rádi poradí s porouchaným chytrým zařízením nebo do něj nainstalují nový firmware.

samsung (5)
A co všechno že si můžete v Samsung Shopu pořídit domů, nebo alespoň na vlastní kůži vyzkoušet? Kromě nekonečné škály (doopravdy, ze všech těch barev se tu jednomu motá hlava) doplňků a příslušenství, samotných telefonů a tabletů, zde narazíte také na nejnovější televize. Tou nejlepší je prý momentálně UHD TV – vlastně takové menší přenosné, 85palcové kino. Však taky stojí skoro 900 tisíc!

samsung (2)
My se ale těšíme na něco úplně jiného než sedět u televize. Nejžhavějším tipem na novinku jara 2014 jsou skvělé, geniální a ultrachytré hodinky. Aneb také „běhací vymoženosti“ z řady Samsung Gear. Že by Samsung konečně přišel s něčím pořádným, co by nás donutilo začít běhat? 🙂 Když už nic jiného, minimálně půjde o zajímavý doplněk na léto, tyhle chytré hodinky totiž budou mít vyměnitelné, barevné pásky.

Snímek obrazovky 2014-04-15 v 14.43.23

Samsung Gear Fit. Zdroj fotografií: http://www.samsung.com

 

Hodinky, fotoaparát MP3 přehrávač a sportstracker v jednom jsou zdá se tím pravým řešením, jak se vyvarovat hrozbě prasklého displeje telefonu a navíc si běhání (nebo jakoukoli jinou outdoorovu aktivitu) zpříjemnit. Hodinky navíc změří váš tep a pomohou odmítnout nežádoucí hovory, které by při sportu mohly rušit.

produkt_Sam2

Samsung Galaxy S5, Samsung Gear, Samsung Gear Fit. Zdroj fotografií: http://www.samsung.com

 

Kromě sportovního vybavení přichází Samsung také s dalším modelem jednoho z nejpopulárnějších telefonů současnosti – svého Galaxy. Na řadu přijde model s pořadovým číslem 5. Na první pohled si všimnete určitě zajímavě perforované zadní části přístroje a celkového tvaru. Od svých předchůdců se bude lišit ale také vylepšeným fotoaparátem, větší odolností vůči prachu a vodě nebo například šetrnějším spořením baterie. Mělo by jít zkrátka o doposud nejužitečnější mobilní telefon s podtitulem Galaxy S.

samsung (3)

Pokud nepatříte mezi zaryté „jablíčkáře“ a odpůrce značky Samsung, určitě se do Samsung Shopu (patro -1) stavte. Ať už pro nový obal na telefon, novou televizi, nebo se „jen“ nechat inspirovat, na co šetřit. Skoro všechny „hračky“ si tu můžete osahat a zkoušet si je, jak dlouho budete chtít. Tedy… do zavíračky 🙂

Kateřina
Mohlo by vás zajímat