Get the MIDI look

14.10.2013

V jednom z minulých příspěvků, jsme se podívali na to, jaké trendy letošní podzim přináší. Jedním z nich jsou prodloužené střihy, které se, kromě kozaček nad kolena, na mole ukázaly hlavně v záplavě tzv. midi sukní, tedy těch, co vytvoří tu nejženštější siluetu. Mistryní na téma vzatou je australská kráska a profesionálka v oboru, redaktorka a kreativní ředitelka tamní verze Vogue, Christine Centenera.

Christine_Centenera-Style-Dior-Paris_Fashion_Week-

(Zdroj fotografií: collagevintage.com)

Christine midi sukně všech střihů a materiálů nejraději kombinuje s vysokými kozačkami a výraznými svršky. Nemusíte se tedy bát tuto „délku-nedélku“ nosit i během chladnějších dnů. Sukně v této délce schová i punčochy (např. z Calzedonia) a může navíc být neuvěřitelně sexy a sofistikovaná zároveň. Jako bonus dokáže skrýt nedostatky v okolí stehen a opticky vaše tělo prodloužit. Důležité jsou však samozřejmě podpatky a sako či bundička střižená tak akorát, do pasu. Pokud však na toto nezapomenete, budete královnou večírků a znalkyní trendů –  tento look jich totiž spojuje hned několik! Kromě midi délky je tu tmavá modř, kůže i výrazná ramena. Zkuste to také!

gtlc_topshop gtlc_topshop2 gtlc_reservedgtlc_bata gtlc_hmgtlc_kappahl

Kožená midi sukně Topshop, zavinovací sako Topshop, řetízek Reserved, kozačky nad kolena Baťa, mini-psaníčko H&M a náušnice KappAhl. Informace o cenách v obchodech.

 

Adéla
Mohlo by vás zajímat