Příští zastávka Vánoce

16.12.2015

Vánoce jsou za dveřmi. Pro ty z vás, kteří necháváte shánění dárků na poslední chvíli, máme dobrou zprávu. Prodloužili jsme totiž otevírací dobu našich prodejen od 9 do 22 hodin – každý den kromě neděle. Dokonce i na Štědrý den budeme mít otevřeno od 9 do 17 hodin. A na co se ještě můžete těšit?

Skvělými tipy na nejlepší dárky se můžete nechat inspirovat na naší facebookové stránce i v posledním čísle PALLADIUM Magazine podzim/zima 2015-2016, který si jednoduše stáhnete jako interaktivní aplikaci do vašeho chytrého telefonu nebo tabletu.

příští zastávka

 

DÁRKOVÉ POUKAZY PALLADIUM
Pokud si úplně netroufáte na výběr dárku, nezvládnete odhadnout velikost nebo oblíbenou barvu, pak jistě s radostí využijete dárkové poukazy PALLADIUM ve speciální vánoční obálce, které pořídíte na Infokiosku (patro 0) od 10 do 20 hodin. Vaši blízcí si tak budou moci vybrat dárek přesně podle svých představ. Poukazy vydáváme  v hodnotách 100, 500 a 1000 Kč a platí po dobu 1 roku.

voucher

 

VÁNOČNÍ TRH
Nedílnou součástí Vánoc je i výzdoba. Ať už jste zastánci klasických, netradičních i hodně výstředních ozdob, na našem Vánočním trhu jistě najdete to své. V kiosku (patro -2) najdete vše od stromečku, řetězů, svícnů až po nejrůznější ozdoby. Oblékněte i vy svůj domov do Vánoc.

Vanocni trh_cely kopie

 

STROM RADOSTI
Svátky jsou chvílí, kdy věnujeme čas svým blízkým, rodině, a nebo se snažíme pomoci těm, kteří nemají takové štěstí jako my. Připojili jsme se k projektu Radost dětem a nechali sepsat děti z 26 dětských domovů a 8 onkologických ordinací z celé ČR svá tajná přání. Pomozte nám jim je splnit. Až do 23. prosince můžete navštívit v Infokiosku (patro 0) Strom radosti, vybrat si ze seznamu jedno z přání a potěšit tak konkrétní dítě.

Strom radosti

 

VÁNOČNÍ A SILVESTROVSKÉ OSLAVY
Vánoční přípravy jsou již v plném proudu, a tak pokud chcete načerpat ještě trochu více té pravé vánoční atmosféry, zastavte se u nás v restauraci UNO (patro 2).  Čeká vás živá hudba v podání Milana Kroka. Až do 10. ledna se tak můžete vždy mezi 12 a 20 hodinou zaposlouchat do vánočních koled v klavírním doprovodem.
Ani s plány na silvestrovskou noc si nemusíte lámat hlavu. 31. 12. spustíme už ve 14 hod. v restauraci Chanchala (patro 2) velkou silvestrovskou party. Těšit se můžete na orientální tanečnice, speciality indické a orientální kuchyně s výběrem à la carte a orientální bufet.

Ke každé rezervaci na čísle +420 602 289 999 od nás navíc získáte láhev šampaňského zdarma.

uno

Peter
Mohlo by vás zajímat