Jaké barvy nehtů aktuálně letí?

26.11.2018

Upravené a zdravé nehty jsou naší vizitkou, a to ať už jsme ženského nebo mužského pohlaví. Častokrát jsou to právě naše ruce, které o nás promlouvají jako první. Proto bychom o ně měli dbát a jejich péči nepodceňovat. Není nic horšího, než když si podáváme ruce na znamení pozdravu a vzájemné úcty a pohled tohu druhého sklouzne na naše okousané nehty. Horší je snad už jen stoletá špína za nehty. A do jakých barev naše ruce „obléknout“, aby byly IN?


Tmavě až temně modrá

… to je barvička, která kralovala našim rukám už minulou sezónu a ani letos nezůstává v pozadí. Tato barva by nás měla vtáhnout do kouzelného světa pohádkového ledového království, kde žezlo v rukou pevně svírá  chladné počasí. Tento odstín nemusí prioritně zdobit vaše nehty pouze na Vánočních večírcích, svoje místo v tlumené verzi si určitě najde na každodenní nošení do kanceláře!

Art Couture Nail Lacquer, Douglas (patro –1). Gel Effect, Douglas (patro –1). YVES SAINT LAURENT La Laque Couture, SEPHORA (patro 0). OPI Grease Collection, SEPHORA (patro 0).


Béžová nejen pro vyvolené

Nemusíme být modré krve, abychom mohly nosit béžový, tělový či krémový odstín laku na nehty. Ale aby tato barva mohla ukázat, co v ní je, je vhodný oválný tvar nehtu a ani jeho délka by neměla být příliš krátká. Hodí se pro všechny tóny pleti a vždy hezky doplní každý outfit. Pokud ho doplníte o zlaté zdobení, stane se z vás královna a to nejen plesu.

Marionnaud Nail Polish LACA DE UÑAS Nail Varnish, Marionnaud Parfumeries (patro –2). YVES SAINT LAURENT La Laque Couture, SEPHORA (patro 0). OPI Grease Collection, SEPHORA (patro 0).


Holubí šeď

… nenechte se odradit názvem, to by byla opravdu velká škoda. Protože odstín holubí šedi a nebo taky šedého uhlí je absolutním favoritem letošní zimy. Bude dobře pasovat ke všem kouskům ve vaší skříni. Nikdy nebude příliš výrazný, aby zastínil vaše nové večerní šaty. Výborně vypadá na oválném, krátce nebo i středně střiženém nehtu.


Tom Ford Nail Lacquer, Douglas (patro –1). Dior Vernis, Douglas (patro –1). OPI Grease Collection, SEPHORA (patro 0).

 


Úžasné stříbro

Tento tón si rozumí především s kratší délkou nehtu, ale ani majitelky delších drápků se mu nemusí striktně vyhýbat. Tento kovový odstín je spíše příležitostným lakem, ale pokud chcete rozbít jinak nudný monotónní outfit, kovové stříbro určitě odvede svoji část na jedničku. A vy si budete minimálně jeden večer připadat jako pravá superhrdinka.

Nail Polish Color, Douglas (patro –1). Metallic Shade Nail Polish Effect, Douglas (patro –1). ArtDeco, Douglas (patro –1). OPI Grease Collection, SEPHORA (patro 0).

 

 

Kačka
Mohlo by vás zajímat
24.8.2014