Jak obléknout děti „do gala“

26.11.2018

S příchodem zimy se většina našich aktivit z dětských hřišť, parků a zahrádek přesouvá do teplých interiérů. A nejedna maminka si klade otázku, jak ty své nezbedy zabavit. S příchodem chladného počasí ale legrace nekončí, naopak. Otvírají se před námi dveře divadel, koncertních síní a slavnostních večeří. Ale stejně jako každá jiná speciální událost, si i tyto chvíle žádají správný oděv,  a to nejen v té dospělé verzi.


 Vše, Lindex (patro 0).

S úborem malých slečen je to vlastně jednoduché. Každá z nás si jako dítko přála být princeznou. A dětské divadelní představení je ta správná příležitost, jak jí to přání vyplnit. Co se týče barevnosti, škála je široká. Na výběr je od jemných růžových tónů, přes veselé červené, až k snovým temným modřím, popřípadě ani s černou nešlápnete vedle. Aby ale šaty byly “opravdické”, nesmí na nich chybět krajková aplikace, blýskavé flitry, nebo nadýchaný šifon či tyl.



Vše, Lindex (patro 0).

S pány kluky je to už maličko složitější, v blyštivé zbroji nám je do lóže bohužel nepustí. A protože základní podmínkou každého klučičího outfitu je pohodlí, je třeba nejprve sehnat stylovou bavlněnou košili. Poté už stačí sáhnout po jednobarevném lehkém svetru, fešném motýlku a pro ty odvážnější i po dobře padnoucím saku. A aby vše bylo dokonalé, jak si společenská událost žádá, stačí horní část outfitu doplnit o úzké keprové kalhoty a mladý štramák je světě.


 Vše, Marks & Spencer (patro 0, +1).

Neměli bychom ale zapomínat ani na takové detaily, jako je obuv našeho potomstva. U holčiček určitě neuděláte chybu, když jim pořídíte lakované balerínky, ať už minimalisticky hladké nebo s elegantní mašlí. A chlapcům do botníku pořiďte kotníkové semišky nebo obuv ve stylu chelsea.


Vše, RESERVED  (patro 0 )

Protože hladina teploměru se blíží k nule a brzy i už nízko pod ní, je třeba děti na cestu za novými zážitky pořádně zateplit. Chcete li něco univerzálního, je ta správná volba pro chlapce i dívku vlněný kabát, který nikdy nevyjde z módy a jen tak se neokouká. Pro ty odvážnější maminky jsou tu dívčí, krásné, umělé kožíšky v pastelových barvách. A pokud mezi super hrdiny vašeho syna patří jeho vlastní táta, určitě rád bude nosit dvouřadý kabát jako on.

Kačka
Mohlo by vás zajímat
2.3.2015
Od Petera