LADY GAGA – inspirujte se její nově nabytou elegancí!

15.11.2018

Šaty z masa, šílené kostýmy a dvaceticentimetrové podpatky s obří platformou. To byla Lady Gaga. Snažila se šokovat za každou cenu. Už je to ale dlouhých deset let, kdy se tato mimořádně talentovaná zpěvačka proslavila, a stejně jako její písně, tak i její styl prošel zásadní evolucí. Crazy Gaga, která aktuálně září po boku Bradleyho Coopera ve filmu Zrodila se hvězda, se v módě přiklonila k minimalismu. A my jí dáváme palec nahoru!


Takhle jsme Lady Gagu vídali na koncertech a galavečerech, i když se jen procházela po ulici. Zábavné, ale stačilo. Jak nám, tak samotné zpěvačce. Outfity níže, za které syrové maso vyměnila, jsou totiž o dost víc cool!

White lady

Na předávání cen American Music Awards se autorka hitů Poker face, Bad romance nebo Joanne vydala v elegantním celobílém looku. A ani jedna jeho část nebyla z masa! Není asi velkým překvapením, že to po letech v crazy kostýmech v minimalistickém outfitu zpěvačce velmi slušelo. Bílá s bílou je hitem letošní zimy a vy se jí po vzoru Lady Gagy určitě nebojte nosit také!

Sáčko a kalhoty, MANGO (patro +1).

Víla

Ta stejná zpěvačka, která se kdysi královně Alžbětě II. představila v šatech z červeného latexu, přišla letos na benefiční večer nadace SAG-AFTRA v něžných nude šatech. Proměna drsné lady v jemnou vílu proběhla na jedničku. Pokud vás letos čeká nějaký ples a chcete působit něžně a žensky, vsaďte na starorůžové šaty z H&M,

Šaty, H&M (patro 0, –1). 

Pánský styl

Lady Gaga o sobě již od začátku kariéry mluví jako o milovnici módy. To dlouhá léta vyplývalo na povrch pomocí promyšlených, ale velmi extravagantních módních kombinací. Když se ale zpěvačka prochází po ulicích New Yorku v roce 2018, je to jasné na první pohled. Její šedý overal laděný do pánského stylu jsme si jednoduše zamilovali. A co vy? Také ho musíte mít?

Overal, MANGO (patro +1).

Zdroj: archivy firem, Shutterstock

Klára
Mohlo by vás zajímat