Kostky jsou vrženy: Osvojte si nejstylovější potisk sezony!

14.11.2018

Kostky se letos nosí ve velkém. Klobouk, kabelka, kabát či kalhoty? Ano! Tento vzor můžete nosit na jakémkoliv kousku vašeho šatníku. Jen musíte vědět, s čím ho kombinovat. Co se velikosti vzoru týče, zde se experimentům meze nekladou. Nosí se jak elegantní preppy kostka, tak ta, jakou můžete vidět na skotských sukních. Pojďte se podívat, v jakých obchodech najdete ty nej kousky s dominantním printem letošního podzimu a s čím se sladit, abyste byli IN.


Oživte šatník

Důkazem toho, že kostka letí, byla i letošní Victoria’s Secret Fashion show, kde v jedné sekci modelky předváděly jen kousky s tímto cool printem. Je nám jasné, že celou svou zásobu spodního prádla kvůli tomuto faktu neobměníte, ale co takhle vyměnit klasický černý kabát za nějaký hravější? My jsme klidně i pro ten do oranžova!

Kostkovaný kabát s červenými prvky,  RESERVED (patro 0). Kostkovaný kabát s páskem, Levi´s (patro –1). Kostkovaný kabát do oranžova, RESERVED (patro 0).

Stylový kostkáč

Stejně jako jsme v mládí milovali pořad Kostičky, milují teď návrháři i módní ikony tento potisk. Vůbec se ho nebojí – s klidem tak po jejich vzoru můžete kombinovat více kostkovaných věcí dohromady. Ale pozor, pokud jde o kostky na horní a dolní části oděvu, vždy dbejte na to, aby print byl zcela totožný. 

Kalhoty a sáčko do zelena, MANGO (patro +1). Šedá sukně, Lindex (patro 0). Černobílá kostkovaná sukně, MANGO (patro +1).

Nevaž se, odvaž se!

Pokud ovšem kombinujete potisk na dvou horních kouscích garderoby, můžete i trochu zaexperimentovat. Modelka vlevo je skvělým důkazem toho, že vrstvení jinak kostkované košile a sáčka může dopadnout na jedničku. A že vás už kancelářská sáčka nudí? Vsaďte na rozevláté pončo nebo košili s páskem.

Modrá košile, Mohito (patro +2).  Černobílé pončo, MANGO (patro +1). Červený kostkovaný kabátek, MANGO (patro +1).

Zdroj fotografií: PR, Shutterstock

Klára
Mohlo by vás zajímat
23.10.2017
Od Elišky