Inspirace z módních mol: Vzory versus střihy

30.1.2014

Kolekce na budoucí sezonu jaro/léto 2014 byly už dávno představeny na světových přehlídkových molech, do prodejen se ale teprve dostávají jejich první kousky. Buďte o krok napřed před ostatními a podívejte se, co letos na jaře a v létě pofrčí.

Klasika v černobílé
Letošní jarní a letní trendy se více či méně drží zaběhnutých zvyků a oživují stálice v dámských šatnících. Všem kolekcím vévodí klasické odstíny černé a bílé, sem tam protkané jemnými tóny béžové. Ať už v podobě vzájemně kontrastujících jednobarevných kousků nebo v podobě variujících potisků, všechny modely zůstávají ženské, elegantní a nadčasové. Na jaře 2014 se tak budou nosit především modely zdůrazňující ženské křivky – zejména dodávající tvar přesýpacích hodin. Na každodenní nošení jistě potěší elegantní košile v kombinaci se sukněmi v délkách nad kolena doplněné přirozeným líčením a lehce upravenými vlasy. A pro odvážné stále zůstávají v kurzu košile průhledné.

Runway-2

Máme dobrou zprávu! PALLADIUM je pro nákup nejnovějších trendů jako stvořené. Nebojte se letos kombinovat černou a bílou ve všech variacích a vzorech. Je zcela na vás, zvolíte-li efektně vzorované šaty (C&A, patro 0), jednoduchou áčkovou sukni s bílou halenku (Reserved, patro +1), či odvážnou hru pruhů a čtverců (sukně H&M, patro 0 a halenka Reserved, patro +1). K černo-bílé klasice už stačí jen stejně barevně laděná kabelka (se zlatými cvočky z C&A a s třásněmi z Reserved, obojí patro +0).

 

Veselé neonové 

Aby to letos na jaře a v létě nebyla jen nuda, zůstali návrháři věrní neonovým barvám (i když v kombinaci s neutrálními odstíny béžové). Žhavým hitem jsou také kombinace elegantních prvků s prvky rockovými, či ryze sportovními. Nebojte se svou novou, elegantní sukni „shodit“ koženou bundičkou nebo tričkem s potiskem (Reserved, patro +1). Na procházce po městě jistě vzbudíte obdiv.

 


Runway_3

Zdroj fotografií: vogue.co.uk


Pokud bychom ale měli nějaký model označit za must-have nadcházející sezony, byly by to jednoduché, kvalitně ušité šaty zdůrazňující pas. Jejich černou variantu vhodnou na večírek i pracovní schůzku stačí doplnit nude botami a kabelkou, případně výraznými hodinkami a náhrdelníkem (TOPSHOP, patro +1 a Reserved, patro 0).
Prozkoumali jsme pro vás ale všechny nejnovější kolekce nabízené v PALLADIU a máme dobré zprávy: zde seženete vše potřebné, aby vaše jarní outfity byly bez chyby. Zajímavé sukně a šaty v klasickém střihu najdete v Reserved (patro +1), střihy zde navíc lichotí každé postavě a vykouzlí letos žádané ženské křivky i těm, ke kterým příroda zrovna štědrá nebyla. Když černobílou nebo barevnou sukni doplníte košilí (největší výběr mají v Camaieu, patro 0) a jednoduchou kabelkou či šátkem z nabídky francouzského Promod (patro 0), zaručeně oslníte v práci i na zkoušce. A nezapomeňte – aktuálním hitem jsou výrazné náhrdelníky vykukující zespodu límečku nebo přesně lemující okraj šatů či halenky! Široký výběr cenově dostupných šperků v různých stylech a velikostech najdete například v Bijou Brigitte (patro -1), COCCO accessories  (patro 0), a pro ty, co nemají rádi klasickou bižuterii a hledají něco extra pak doporučujeme Top Time (patro -2).

Runway-4

Kateřina
Mohlo by vás zajímat
6.8.2014
Od Teru